Britney Spears chce být jeptiškou? Začala nápadně často docházet do kostela
zdroj: Profimedia

Britney Spears chce být jeptiškou? Začala nápadně často docházet do kostela

5. 8. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Britney stále překvapuje, buď svým zanedbaným vzhledem, novým přítelem, nebo nějakou jinou šíleností. Návštěvou kostela určitě mnohé šokovala.

Jednatřicetiletá bývalá popová princezna se rozhodla navštívit nedělní mši kostela Westlake Village v Kalifornii společně se svým přítelem Davidem Lucadem, se kterým už nějakou dobu chodí. Je to od Britney pěkné gesto, že chce svou lásku prezentovat také před Bohem, ale příště by si možná měla rozmyslet složení svého outfitu. Přiléhavé minišaty s vysokými kozačkami nejsou úplně to pravé ořechové a zpěvačka tak vypadala spíše komicky a poněkud lacině. To zaměstnanec právnické kanceláře David zvolil mnohem vhodnější oděv a vůbec by neškodilo, kdyby občas své milé poradil s výběrem garderóby.

Britney Spears zdroj: tisková zpráva

Pro Britney není návštěva kostela nic neobvyklého, protože již v dubnu se zúčastnila se svou rodinou velikonoční bohoslužby a občas tam zajde i se svými dvěma syny Jaydenem a Seanem, zřejmě aby je varovala před nástrahami showbyznysu a ukázala jim i jiné důležité hodnoty.

Zpěvačka má v současné době plné ruce práce, kdy nazpívala soundtrack k filmu Šmoulové 2 a na podzim tohoto roku jí vyjde v pořadí již osmé studiové album TBA o kterém se vyjádřila, že to je její nejosobitější album vůbec. Na Twitteru také nedávno dosáhla pomyslné hranice 30 miliónů sledujících, čímž jen dokázala, že je o ní stále obrovský zájem.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku