Brie Larson vstupuje do filmového světa Marvel jako Captain Marvel
zdroj: Falcon

Brie Larson vstupuje do filmového světa Marvel jako Captain Marvel

3. 3. 2019 – 22:04 | Magazín | Michal Burkoň | Diskuze:

Tento týden ovládne plátna kin, dlouho očekávaný snímek z marvelovské dílny, Captain Marvel. V titulní roli jedné z nejsilnějších hrdinek světa se objeví právě Brie Larson. Herečka, která vyrůstala pouze se svojí maminkou ve velmi skromných podmínkách, slavila svůj velký úspěch už v roce 2016, kdy získala Oscara za hlavní roli ve filmu Pokoj. Přečtěte si o strastiplné cestě Brie Larson od úplných začátků, až k roli Captain Marvel.

Brie Larson, která oslaví v tomto roce 30. narozeniny, začala mít zájem o herectví již v šesti letech, kdy si natáčela krátké filmy v garáži rodičů. Poté, co se rodiče rozvedli přestěhovala se s matkou do Los Angeles, kde kvůli špatné finanční situaci žili velmi skromně.

Brie se nejprve snažila prosadit jako zpěvačka a kytaristka a roku 2005 dokonce vydala album, které obsahovalo 13 písní. Po úspěšném videoklipu k písni "She Said", vyrazila se zpěvákem Jessem McCartneyem na turné. Přestože byla Brie do hudby zapálená, alba se prodalo pouze 3500 kopií, což pro ni bylo takové zklamání, že hudbu pověsila na hřebík.

Na filmovém plátně se poprvé objevila již v roce 2003. Tu pravou hereckou příležitost dostala o 6 let později, kdy hrála jednu z hlavních rolí v seriálu Tara a její svět. Největším dosavadním hereckým úspěchem byla hlavní role v dramatu Pokoj, za kterou získala svého prvního Oscara.

Už za pár dní budeme svědky toho, jak se Brie Larson zhostila své nové, možná životní role, Captain Marvel, ve které se nám předvede ještě koncem dubna, kdy do kin vtrhne Avengers: Endgame.

Kompletní biografie Brie Larson

Životopis Brie Larson Životopis Brie Larson | zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!