Brad Pitt natočil svůj nový film pro své syny
zdroj: tisková zpráva

Brad Pitt natočil svůj nový film pro své syny

18. 4. 2013 – 12:16 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětačtyřicetiletý herec se nechal slyšet, že do práce na Válce světů Z se pustil především kvůli svým dětem. Ti prý milují filmy o zombiích.

Zabavit šest dětí je úkol téměř nadlidský. Ovšem když jste Brad Pitt, máte jistou výhodu - můžete jim totiž pouštět filmy, ve kterých sami hrajete. Řekněme si ale upřímně, že nervydrásající snímky jako například Sedm nejsou zrovna to pravé ořechové. Brad se proto rozhodl natočit něco, na co by se jeho potomci mohli dívat, aniž by kvůli tomu trpěl výčitkami svědomí.

"Poslyšte, ještě před pěti lety jsem o zombiích nevěděl absolutně nic. Dnes už se považuji za odborníka. Moji synové zombie zbožňují a já chtěl konečně udělat film, který by mohli vidět ještě před svými osmnáctými narozeninami. Takže jsme se dohodli na knize Válka světů Z od Maxe Brookse"uvedl Brad na výroční konferenci CinemaCon v Las Vegas.

Kromě toho, že zaplněnému sálu objasnil svoji motivaci, představil také trailer k očekávanému apokalyptickému trháku. Následně upozornil na to, že během natáčení Války světů Z se vyskytla řada potíží, kvůli kterým musely být mnohé scény nafilmovány znovu.

"Byli jsme konfrontováni především se dvěma obrovskými problémy: Jak tento pozoruhodný a rozsáhlý příběh co nejlépe převést na filmové plátno a jak z takto zprofanovaného žánru vytřískat co možná nejvíc. To, co jste před chvílí mohli vidět, je naší odpovědí na tyto dvě otázky," uzavřel Brad svůj projev.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku