Brad Pitt a Angelina Jolie jsou blízko k sedmému dítěti
zdroj: tisková zpráva

Brad Pitt a Angelina Jolie jsou blízko k sedmému dítěti

24. 11. 2009 – 22:13 | Magazín | red | Diskuze:

Další adopce Brada Pitta a Angeliny Jolie je na spadnutí. Oba teď vymetají jordánské a syrské sirotčince a věří, že tam najdou devátého člena své rodiny. „Nevím, jestli někdy s adopcemi přestaneme. Vždycky jsem toužila poskytnout domov co nejvíce dětem,“ svěřila čtyřiatřicetiletá herečka časopisu Hello! a její o dvanáct let starší partner Brad Pitt s úsměvem dodal, že ani u čtvrtého adoptovaného dítěte nemusí pár skončit: „Nikdy nevíte, kolik jich bude.“

Angelina a Brad patří vedle toho, že poskytují rodinu dětem z dětských domovů, také k největším donátorům, pokud jde o dětskou charitu. Jen za poslední rok rozdali už sedm milionů dolarů, z jejich peněz žije také nejeden sirotčinec v Jordánsku. SOS dětskou vesničku v Ammánu sponzoruje herečka už šest let a právě v těchto dnech ji opět navštívila. „Byla tu spousta teenagerů, kteří díky ní studují na univerzitě,“ řekl novinářům jeden ze zaměstnanců dětského domova.

Zatímco starší děti se při rozhovorech se slavným hollywoodským párem zajímaly především o jeho hereckou práci, děti ve školce si s ním hráli a zpívali.

Podle pracovníků dětského domova ale bude mít Angelina, pokud bude chtít adoptovat děti skutečně v Jordánsku nebo Sýrii, problémy, protože adopce tam nejsou běžné.

Zatím bez komentáře, buďte první!