Boty na léto: Top trendy v dámské módě
zdroj: CCC

Boty na léto: Top trendy v dámské módě

10. 2. 2023 – 14:18 | Magazín | Inzerce

Chcete-li si pořídit kvalitní a módní boty na léto, máme pro vás několik zajímavých tipů na kousky, díky kterým vytvoříte originální letní outfit během pár vteřin. V létě to bude chtít vzdušné a pohodlné modely obuvi. Čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!

Jaké barvy, vzory a motivy budou v letošní letní sezóně in?

Kvalitní letní boty dámské by na sobě měly mít trendy barvu, vzor či motiv. V letošní sezóně budou hrát prim především přírodní a pastelové tóny barev. Oříškové, krémové i pistáciové dámské boty tak budou dobrou volbou. Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou barvy univerzální a z módy nevychází. Ženy je tak mohou snadno sladit i s pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. Když už je o nich řeč, budou v kurzu ty zvířecí a květinové. Vždy tak bude záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Vzory a motivy se mohou objevit také na vaší obuvi. Stylové kousky najdete např. i v kamenných prodejnách oblíbeného prodejce CCC. Tady si přijde na své každá moderní žena či dívka. Dámské boty se vzory a s motivy slaďte už jen s decentním jednobarevným oblečením. Naopak k minimalistickým jednobarevným botám se budou skvěle hodit i oděvy se vzory a s motivy. Jak říká známé módní pravidlo, méně znamená mnohdy více. Příliš vzorů a motivů v jednom outfitu by mohlo působit až chaotickým a nesourodým dojmem. Tomu se chceme při sestavování letního outfitu zcela jistě vyhnout.

letni-boty-damske zdroj: CCC

Z jakých materiálů vybírat stylové boty pro tuto sezónu?

Dámské boty na léto by měly být vyrobené z kvalitních a z odolných materiálů, které něco vydrží. Trendy budou především kousky z pravé kůže. Modely dámské obuvi z přírodní kůže mají mnoho výhod. Jsou nejen vysoce módní a odolné, ale také pohodlné. Jako bonus jsou pak i prodyšné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí velkým módním světovým značkám. Dámy tak mají z čeho vybírat. Kvalitní kožené dámské boty jsou ženám k mání i u prodejce CCC. Kožené boty mají ještě jednu velkou přednost. Po krátkém čase nošení totiž dokonale okopírují nožní klenbu každé zákaznice. Přírodní kůže má totiž tendenci k postupnému rozpínání. Po chvilce nošení vám tak zvolené kožené kousky budou sedět doslova jako ulité. Kožené dámské boty mohou být vyrobené z broušené i z hladké kůže. Na léto se hodí zejména semišové modely, které vhodně sladíte i se semišovými módními doplňky, jako je pásek nebo řemínek od hodinek.

Jaké modely dámské obuvi budou v kurzu v letošním létě?

V letošní letním období povedou na plné čáře pohodlné sandály. Vsadit můžete na kousky s rovnou podrážkou, ale také na modely na podpatcích. Ty můžete lehce sladit i s módními trapézovými a s plisovanými sukněmi s vysokým pasem. Pro vytvoření sportovně laděného outfitu můžete nazout na chodidla mladistvé sneakersy. Ty lze nakupovat v nízké i v kotníčkové podobě. V kurzu letos budou také modely sneakersů na vyšší platformě. Tyto kousky se skvěle hodí k šatům s průstřihy. Ty budou letos opravdovým trhákem. Zmíněné modely dámské obuvi na letní sezónu budou dostupné také na přehledném e-shopu CCC. Zde si koupíte trendy pár obuvi pro ženy během pár minut.