Bodyguard Beyoncé souložil s prostitutkou během služby a byl zastřelen
zdroj: Profimedia

Bodyguard Beyoncé souložil s prostitutkou během služby a byl zastřelen

19. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Smůlu na výběr svých zaměstnanců má slavná hudební dvojice, která může být ráda, že se její rodině nic vážného nestalo.

Třiačtyřicetiletý bodyguard Norman Oosterbroek, kterého si slavná zpěvačka najala, aby chránil její rodinu, se během služby v Las Vegas dopustil prohřešku, když si objednal prostitutku. Beyoncé a jejího manžela Jay-Z to natolik rozlítilo, že svého ochránce ihned propustili. Našly se dokonce inkriminované fotografie a video, jak Norman používá pasy obou zpěváků ke svému oplzlému jednání.

"Beyoncé a Jay-Z byli vzteky bez sebe, když to zjistili. Věřili, že Norman chrání jejich životy a když uviděli, co na videu dělá s tou šlapkou, byli pobouřeni. Vyhodili ho také proto, že už delší dobu cítili, že může být pro jejich dcerku Blue Ivy nebezpečný," uvedl zdroj pro NY Daily News.

Beyoncé zdroj: Profimedia

Norman byl z toho samozřejmě zničený, protože mu bylo jasné, že po tom, co provedl, ho už jen tak nikdo nezaměstná. Vedle rodiny Beyoncé také v minulosti pracoval pro další známé osobnosti jako Lady Gagu, Rihannu a Nelsona Mandelu. Poté co byl vyhozen, trpěl depresemi a několik let navštěvoval rehabilitace, kde se léčil ze závislostí na lécích.

Začátkem tohoto měsíce byl nalezen v jednom sídle na Floridě, kde nahý útočil na jeho majitele a byl spatřen, jak požívá neznámou bílou látku. Když dorazila policie, Norman se s nimi pustil do souboje, ale byl zneškodněn odstřelovačem a zemřel.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku