Bisexuál Jan Saudek opět zavzpomínal na dobu, kdy se zajímal jen o osoby stejného pohlaví
zdroj: Profimedia

Bisexuál Jan Saudek opět zavzpomínal na dobu, kdy se zajímal jen o osoby stejného pohlaví

19. 11. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavný český fotograf je všeobecně znám jako velký milovník žen. Realita je ale taková, že ho přitahují i muži. A to hodně...

 "Já jsem měl období, kdy jsem byl jedině na chlapy," řekl Saudek serveru Revue.iDNES.cz na křtu nového kalendáře sportovců Dukly.

"Poslední dobou ale řádí ten AIDS, tak si dávám už pozor, abych neonemocněl a až budu starej, abych předčasně neumřel," dodal.

To jistě potěšilo jeho současnou manželku Pavlu. Ta v pořadu 13. komnata uvedla, že kvůli Saudkově promiskuitě dlouhou dobu žila ve strachu z pohlavních chorob. 

Janova expartnerka Sára ve své částečně autobiografická knize Ta zrzavá zase barvitě vylíčila, jak musela uklízet nepořádek po jeho milenkách.

"Nevadí mi donekonečna vynášet prázdné flašky, prát prostěradla nacucaná vším, co lidské útroby dovedou vydat. Jsou to často cuchty nepořádné," napsala.

O uklizení po milencích se však nezmiňuje. Z toho lze usoudit, že Saudek v určitém okamžiku s gay sexem skutečně skoncoval – čímž ovšem není vyloučeno, že se k němu někdy v budoucnu vrátí.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku