Billy Bob Thornton: „Mučírnu jsme doma neměli“
zdroj: Profimedia

Billy Bob Thornton: „Mučírnu jsme doma neměli“

23. 10. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětapadesátiletý herec zavzpomínal na své manželství s Angelinou Jolie a vyjádřil se k několika pověstem, které o něm kolují.

Když byli Thorton a Jolie ještě spolu, bulvární média se doslova předháněla v tom, kdo o jejich manželství přinese nejsenzačnější zprávu. Někteří novináři je dokonce označovali za upíry a tvrdili, že na krku nosí skleničky s krví a spí v mučírně.

Billy Bob Thornton a Angelina Jolie zdroj: Profimedia

„Mučírnu jsme doma opravdu neměli. Ta místnost v přízemí, o které to psali, bylo ve skutečnosti nahrávací studium,“ prozradil Billy magazínu Hollywood Reporter a dodal:

„Krev toho druhého jsme u sebe ale skutečně nosili. Ovšem jen trošku. Angelina koupila dva takové ty medailonky do kterých se dávají fotky a pak ji napadlo, že by mohlo být romantické, kdybychom se trochu řízli žiletkou do prstu a pokapali je svou krví. Asi podobně, jako když někdo nosí třeba pramen vlasů svého dítěte.“

Představitelka Lary Croft kromě inkriminovaného medailonku často vystavovala na odiv také tetování s Billyho jménem. Krátce po rozvodu si ho však nechala odstranit.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku