Bieber smazal účet na Instagramu, Lopez popřela spekulace o svém těhotenství
zdroj: tisková zpráva

Bieber smazal účet na Instagramu, Lopez popřela spekulace o svém těhotenství

17. 8. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

To nejlepší ze sociálních sítí: Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to.

Justin Bieber

Justin Bieber smazal svůj účet na Instagramu. Stalo se tak jen několik dní poté, co se virtuálně pohádal se svou expřítelkyní Selenou Gomez… a varoval uživatele, aby se mírnili ve svých nenávistných projevech vůči jeho nové lásce Sofii Richie.

Justin Bieber zdroj: mirror.co.uk

Hugh Jackman

Hugh Jackman značně znervózněl své fanoušky. Zveřejnil totiž fotografii, na které je doslova k nepoznání. Kromě tmavých váčků pod očima má také naběhnuté žíly na čele a celkově vzato vypadá, jako by během několika týdnů dramaticky zestárnul. „Doufám, že je to makeup…,“ konstatoval jeden jeho follower.

Hugh Jackman zdroj: Instagram

Kateřina Brožová a Eliška Bučková

Kateřina Brožová a Eliška Bučková se pochlubily svými nejnovějšími úlovky. Konkrétně rybími. První jmenovaná se moc nevytáhla, ale Bučkové se ve spolupráci s jejím partnerem Jakubem Vágnerem podařilo chytit parádního mečouna.

Brožová a Bučková chytají ryby zdroj: tisková zpráva

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nepřímo popřela spekulace, podle kterých před cca třemi měsíci přišla do jiného stavu. Publikovala snímek, na kterém pózuje v kalhotách a sexy topu odhalujícím bříško – a rozhodně se nezdá, že by byla těhotná. Její manažer Benny Medinna inkriminovaný obrázek následně poslal TMZ a uvedl, že tyto zvěsti jsou „100% nepravdivé“.

Jennifer Lopez zdroj: Instagram

Melanie Griffith

Melanie Griffith prostřednictvím Instagramu popřála k narozeninám svému bývalému manželovi Antoniovi Banderasovi. „Vždycky tě budu milovat (sic),“ napsala mimo jiné. Ještě relativně nedávno mu přitom nemohla přijít na jméno…

Melanie Griffith zdroj: Instagram

Andrea Verešová zapózovala s Karlem Gottem. „Krásny večer v úžasnej a milej spoločnost,“ komentovala jejich společnou momentku a přidala řadu hashtagů typu „#superstar“, „#vecnemlad“ či skvěle „#skvelenaladeny“.

Andrea Verešová a Karel Gott zdroj: Instagram

Vin Diesel

Vin Diesel vypustil do éteru emocionální video, ve kterém mluví o svém tragicky zesnulém příteli Paulovi Walkerovi. Na sociálních sítích se však momentálně rozebírá hlavně jeho konflikt s Dwaynem Johnsonem. Ten vypukl poté, co se „The Rock“ na Facebooku utrousil zmínku o jistém neprofesionálním spoluherci, přičemž podle všeobecného přesvědčení tím narážel právě na Vin Diesela.

Vin Diesel video 1 zdroj: mirror.co.uk

The Rock zdroj: mirror.co.uk

Zatím bez komentáře, buďte první!