Beyoncé se údajně rozčílila kvůli retušování svých fotek v kampani pro H&M
zdroj: Profimedia

Beyoncé se údajně rozčílila kvůli retušování svých fotek v kampani pro H&M

31. 5. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednatřicetiletá zpěvačka a modelka je podle všeho pěkně naštvaná. Zjistila totiž, že společnost H&M retušovala její fotografie.

Beyoncé pro H&M nafotila novou kolekci plavek. Švédská oděvní společnost však s výsledkem pravděpodobně nebyla spokojená a rozhodla se snímky ještě tak trochu poupravit. Konkrétně – vylepšit Beyoncino už tak dost krásné tělo. Tím ale pochopitelně zpěvačku vyvedli z míry.

Podle serveru New York Daily News prý Beyoncé schválila použití výhradně originálních, nijak neupravovaných snímků. Není se tak co divit, že zprávy o jejich retušování nepřijala zrovna s nadšením.

"Když Beyoncé zjistila, že retušovali její tělo, zatvářila se jako by právě kousla do kyselého jablka. Zjevně se tím cítila být uražena. Její lidé odmítli fotografie schválit, aby H&M  museli použít originály."

Mluvčí oděvní společnosti se k celé záležitosti vyjádřil takto: "Jako u všech kampaní, i v tomto případě probíhala jednání o tom, jaké snímky použít a jaké nikoliv. Myslím, že H&M  i Beyoncé jsou s konečným výsledkem zcela spokojeni."

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku