Beyoncé má konkurentku! Podívejte se na Tameru Foster, která je její kopií
zdroj: tisková zpráva

Beyoncé má konkurentku! Podívejte se na Tameru Foster, která je její kopií

4. 11. 2013 – 8:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Svět ohromuje dívka s neuvěřitelným hlasem. Svým zpěvem i vizáží vypadá jako Beyoncé.

Soutěž X Faktor se těší velké oblibě. V České republice je ale obliba několikanásobně nižší než ve velké Británii nebo v Americe. Vzhledem k rozloze země se při soutěži vybírá z daleko většího množství talentů.

Neuvěřitelné výkony, které se v těchto soutěžích dost často divákům naskytují, neberou konců. Nyní se objevila neuvěřitelná zpěvačka Tamera Foster. Té je teprve šestnáct let, ale její hlasové nadání je absolutně úžasné. Tamara studuje střední školu a je z Británie.

Tamera Foster zdroj: Facebook

Co víc, svým vzhledem i hlasem tato čokoládová kráska připomíná Beyoncé, a to i přes to, že se o to nesnaží. U Tamery je téměř jasné, že po zbytek života, bez ohledu na to zda soutěž vyhraje, že svůj život obětuje zpěvu.

Tamera Foster zdroj: youtube.com

Tamera do soutěže přišla jako duo s dívkou, která ale už nepostoupila. Poté málem nepostoupila, když zapomněla text písně od Whitney Houston. Nyní Tamera válcuje všechny soupeře a svým neuvěřitelným talentem dobývá svět. Naposledy se blýskla s písní Wishing on a star, kterou mimo jiné nazpívala i Beyoncé.

zdroj: youtube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku