Beyoncé a Jay-Z se opět stali nejvýdělečnějším párem mezi celebritami!
zdroj: Profimedia

Beyoncé a Jay-Z se opět stali nejvýdělečnějším párem mezi celebritami!

20. 9. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Magazín Forbes zveřejnil žebříček nejvýdělečnějších celebrit a opět v jeho čele stanuli pan a paní Carterovi.

Manželská dvojice není jen prvním párem hip-hopu, ale také už v posledních čtyřech letech, kromě roku 2011, stanuli na první příčce žebříčku nejvýdělečnějších celebrit světa. Oba vědí, jak v showbyznysu vydělat balík peněz a jde jim to vážně skvěle. V období od června 2012 - června 2013 dohromady vydělali téměř 2 miliardy korun! Vedle hudby je Jay-Z aktivní i ve sportovní oblasti, kdy se mu nedavno podařilo výhodně prodat podíl v basketbalovém týmu Brooklyn Netskdy a nyní hodlá založit vlastní sportovní agenturu.

Beyoncé naproti tomu vytvořila vlastní parfém a módní značku House of Deron. Brzy hodlají do rodinného byznysu zapojit i dcerku Blue Ivy, která se už objevila ve videoklipu svého táty a její jméno dokonce nechali patentovat, kdyby ho náhodou chtěl někdo použít na propagaci hraček nebo oblečení.

Gisele Bündchen Gisele Bündchen | zdroj: Profimedia

Druhou příčku obsadil manželský pár Gisele Bündchen a Tom Brady, kteří vydělali za stejné období "pouze" 1,5 miliardy korun. Nejlépe placená modelka světa je mimo své práce úspěšná i v prodeji vlastní kolekce žabek brazilské obuvnické firmy Grendene, ve které je dokonce spoluvlastníkem.

Brad Pitt a Angelina Jolie zdroj: tisková zpráva

Třetí místo obsadil slavný pár Brad Pitt a Angelina Jolie, který ve sledovaném období vydělal dohromady odhadem téměř 1 miliardu korun. Brad si vedle hraní ve filmech přivydělává i účinkováním v reklamách, jako například v té na vůni Channel No.5 a jeho drahá polovička přináší do rodinné pokladny příjmy z režírování vysokorozpočtových trháků.

Čtvrtou příčku se ziskem skoro 700 miliónů korun obsadil herecký pár Ashton Kutcher a Mila Kunis a za nimi s výdělkem o více jak 100 miliónů nižším skončili Kim Kardashian a Kanye West. Bravo!

Zatím bez komentáře, buďte první!