Ben Cristovao interview: Mám unikátní kód k 15 milionům lidí
zdroj: iREPORT.cz

Ben Cristovao interview: Mám unikátní kód k 15 milionům lidí

17. 7. 2014 – 18:00 | Magazín | Redakce iReport.cz | Diskuze:

Ben Cristovao od svých začátků v pěvecké soutěži ušel dlouhou cestu. Právě vydal svou třetí desku, je úspěšným autorem, textařem a interpretem, točí skvělé klipy. Jednoduše řečeno, jede bomby.

Dáváš si hodně záležet na klipech. Jsou to nápady z té hlavy? Financuješ si je sám?
Záleží na konkrétním klipu. Mám výbornej tým lidí kolem sebe jako je Tomáš Kasal nebo Michael Šroubek. Dokážou udělat skvělý divadlo s minimálním rozpočtem. Třeba Bomby nebyly superlevný, ty stály asi čtvrt milionu a dali jsme je dohromady bez sponzora. Každopádně se rozhodně vyplatilo ten klip natočit. Nastartoval pro mě novou éru. V ostatních klipech používáme product placement, kterej sice nezaplatí celej klip, ale aspoň část.

Sám v klipech hraješ. Jak se vlastně cítíš před kamerou?
To je důvod, proč jsem začal hrát v Ordinaci v Růžové zahradě. Ať už to na lidi působí jakkoliv, produkce seriálu je absolutně profesionální. Natáčíš každej den, máš na sobě tři kamery, soustu světel a zjistíš, jak se v takovém prostředí pohybovat. Dalo mi to spoustu zkušeností a díky tomu se nebojím natočit klip, který bude spíše takový minifilm. Budu hrát gladiátora. (smích)

Kvůli tomu na sobě tolik makáš fyzicky?
Aby to opravdu vypadalo věrohodně, tak jsme si řekli, že by bylo dobrý, abych měl nějakých pětadevadesát kilo ve svalech, což fakt není málo. Musím opravdu v kuse jíst, cpát do sebe proteiny. Mám tři různý trenéry, na body building, na kondičku a na kardio, a taky chodím na šerm. Makám jak blázen každej den.

 

Pokračování rozhovoru naleznete v odkazu:

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku