Ben Affleck se prý zapletl s bývalou chůvou svých dětí
zdroj: Profimedia

Ben Affleck se prý zapletl s bývalou chůvou svých dětí

30. 7. 2015 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaačtyřicetiletý scénárista a režisér si údajně začal románek s Christine Ouzounian, která pro něj a jeho ženu Jennifer Garner několik měsíců pracovala jako chůva. Známe podrobnosti.

To, že Affleck a Ouzounian udržují intimní vztah, médiím potvrdilo hned několik nezávislých zdrojů.

Ben si však stojí za tím, že s krásnou chůvou nikdy nic neměl a nemá. Články, ze kterých plyne opak, jeho zástupce označil za "naprosté hlouposti a plné lží". Totéž prohlašuje i jiný zdroj z Affleckova okolí.

"Vždy mezi nimi byl jen pracovní a přátelský vztah. Ne romantický nebo sexuální," řekl magazínu People.

Podle některých přátel Christine a Bena se oba jmenovaní dali dohromady už loni na jaře a často se scházeli v hotelu Bel Air. Ouzounian se dokonce měla chlubit fotografiemi, na kterých sedí Affleckovi na klíně a líbá se s ním.

"Pro Christine to byl vážný vztah. Kamarád ji varoval, že skončí se zlomený srdcem," uvedl jeden z nich.

Většina informátorů se nicméně shoduje na tom, že i když se o této záležitosti Benova partnerka nakonec dozvěděla, nejednalo se o příčinu jejich rozchodu, protože v té době už žili odděleně.

Takže to mohlo být takhle nějak… Affleckovi se rozpadlo manželství s Jennifer a útěchu našel v náruči Christine, která ho ale po nějaké době omrzela, dal jí sbohem a teď zatlouká. A nebo jsou to opravdu jen výmysly.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku