Ben Affleck a Jennifer Garner prý pracují na záchraně svého manželství
zdroj: Profimedia

Ben Affleck a Jennifer Garner prý pracují na záchraně svého manželství

23. 9. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ještě před několika týdny se zdálo, že rozvod slavného páru už nemůže nic odvrátit. Ovšem ne nadarmo se říká, že naděje umírá poslední…

Ben Affleck a Jennifer Garner byli v neděli spatřeni ve vyhlášené japonské restauraci Nobu Malibu, kam si vyrazili na romantickou večeři. No, romantickou… podle magazínu Entertainment Tonight sice přišli i odešli společně, ale neodehrávaly se mezi nimi žádné intimnosti.

"Ani se nedrželi za ruce," prozradil jeden z očitých svědků. "Chovali se k sobě poměrně odtažitě."

Zahraniční bulvární magazíny nicméně tvrdí, že se zatím rozvádět nechtějí a pravidelně navštěvují manželskou poradnu. Hlavním důvodem jsou samozřejmě jejich tři děti (Violet, Seraphina a Samuel).

O tom, že Jennifer a Ben se tajně rozešli, jsme vás informovali již v květnu. Oni sami to potvrdili až o něco později - konkrétně několik hodin po "oslavě" 10. výročí své svatby, které připadá na 29. června.

Není bez zajímavosti, že třiačtyřicetiletému herci dřív s řešením partnerské krize pomáhali Matt Damon a Patrick Whitesel, se kterými se spřátelil během natáčení filmu Dobrý Will Hunting. Vzhledem k tomu, jak to dopadlo, ale není divu, že se nakonec rozhodl vyhledat skutečné profesionály.

Zatím bez komentáře, buďte první!