Avril Lavigne se po roční pauze vrátila na scénu
zdroj: Profimedia

Avril Lavigne se po roční pauze vrátila na scénu

27. 7. 2015 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kanadská pop rocková hvězda slaví comeback. V sobotu vystoupila na zahajovacím ceremoniálu Special Olympics World Games v Los Angeles.

Avril Lavigne zvítězila nad zákeřnou lymskou boreliózou a opět začíná koncertovat. V L.A. poprvé naživo zazpívala svůj nejnovější singl Fly.

"Byl to pro mě velmi krásný večer. Gratuluji všem těm sportovcům. Děkuji všem, kdo podporují Avril Lavigne Foundation. Mám za sebou těžký rok, během kterého jsem musela bojovat s lymskou nemocí a jsem velmi šťastná, že jsem své první letošní vystoupení měla právě dnes večer na tomto jevišti," napsala později na Instagram.

Interpretka hitu Girlfriend byla dlouhých pět měsíců upoutána na lůžko a podle svých vlastních slov se domnívala, že umírá.

"Měla jsem pocit, že nemohu dýchat, nemohla jsem mluvit a nemohla jsem se hýbat… Byly týdny, během kterých jsem se ani jednou nesprchovala, protože jsem sotva stála na nohou. Bylo to, jako by z vás něco vysálo všechen život," svěřila v dubnu magazínu People.

Stojí za zmínku, že skladbu Fly prý Avril napsala za účelem povzbuzení všech lidi, kteří se potýkají s různými problémy. Co na ni říkáte?

zdroj: YouTube.com

 

 

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku