Autorka slavného Sexu ve městě se rozčílila na Sarah Jessicu Parker
zdroj: tisková zpráva

Autorka slavného Sexu ve městě se rozčílila na Sarah Jessicu Parker

27. 3. 2013 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sarah Jessica Parker upadla v nemilost. Candace Bushnell se nelíbí její kritické výroky o seriálu The Carrie Diaries.

Candace se dokonce nechala slyšet, že osmačtyřicetiletá Sarah je na roli Carrie Bradshaw možná už příliš stará. Co se mezi oběma ženami vlastně stalo?

Americká herečka si dovolila kritizovat seriál The Carrie Diaries. Ten byl natočený podle stejnojmenné knižní předlohy, jejíž autorkou je právě Candace Bushnell. Sarah se pozastavila především nad tím, že do hlavní ženské role byla obsazena teprve devatenáctiletá AnnaSophia Robb.

 „Víte, já si myslím, že jde o jeden z těch testů vaší šlechetnosti. AnnaSophia je krásná dívka a chtěla bych, aby z toho měla dobrý pocit, ale je to... zkrátka zvláštní,“uvedla Jessica.

 Něco takového si ovšem Candace nemohla nechat líbit. Sarah vzkázala, že by se měla rozpomenout na své vlastní herecké kořeny.

 „Skutečnost je taková, že je to šoubyznys. I první role Jessicy byla rolí někoho jiného. Hrála Annie na Broadwayi. Chápe, jak tyto věci fungují,“ konstatovala Candace suše. Následně se zamyslela nad otázkou, zda není nejvyšší čas, aby v Sexu ve městě Jessicu nahradila nová (a mladší) krev. Ouch!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku