Asian Dub Foundation: chceme slyšet výbornou českou hudbu!
zdroj: tisková zpráva

Asian Dub Foundation: chceme slyšet výbornou českou hudbu!

13. 11. 2014 – 12:40 | Magazín | Redakce iReport.cz | Diskuze:

Za dvacet let své existence se Asian Dub Foundation vyšvihli mezi nejlepší kapely míchající elektroniku s živými nástroji. Londýnská parta muzikantů, djs a MCs má na kontě už třináct alb a podzim tráví na evropské turné. Nikoliv jako kapela, ale tentokrát jako soundsystem.

Vaše poslední deska The Signal And The Noise vyšla v loňském roce. Jaký z ní máte s odstupem času pocit? Jste s vaší prací spokojeni nebo už teď víte, že jste mohli některé části udělat jinak?
Každé album je jednoduše snapshot kapely v tu určitou chvíli, kdy ho tvoří. Samozřejmě, že s odstupem času máme pocit, že jsme to mohli nebo měli udělat jinak. Nové nápady a nové spolupráce, které právě začínáme, tvoří základ nového alba, na kterém právě začínáme pracovat, a které vydáme v příštím roce.

Během své existence jste spolupracovali s velkou spoustou hostů. Můžete jmenovat ty, se kterými se vám pracovalo nejlépe, kteří ze sebe vydali úplně všechno?
Spolupracovali jsme se spoustu hostů už od prvního dne. Zkoušíme mít široký záběr, ne být exkluzivní.

Nedávno jste navštívili tři české kluby a to jen několik měsíců po vašem letním setu na jednom z největších českých rockových festivalů. Jaké je podle vás české publikum?
Na publiku v České republice máme rádi jejich otevřenost ve vztahu k naší kapele a vděčnost. A tak se k vám vždycky rádi vracíme.


Kompletní rozhovor naleznete na odkazu níže.

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku