Ashton Kutcher si zahrál svou životní roli. Podívejte se, koho ztvární v novém filmu
zdroj: Profimedia

Ashton Kutcher si zahrál svou životní roli. Podívejte se, koho ztvární v novém filmu

12. 8. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Je mladý, krásný a perspektivní. A konečně se ukáže na filmovém plátně v roli osobnosti, kterou musí znát každý.

Pětatřicetiletý herec, kterého známe z komedií jako Hele vole kde mám káru nebo Samec, se konečně představí v seriózní roli. A nebude hrát jen tak někoho. Ve snímku Jobs, který přijde do českých kin 15.8., si zahraje právě Steva Jobse, génia ve svém oboru a otce značky, která nás obklopuje – Apple. Jde o biografii spoluzakladatele světoznámé firmy, který před dvěma lety zemřel. Snímek navazuje na knižní zpracování příběhu.

„Pro mě byl Steve Jobs někdo, koho obdivuji a respektuji za jeho inovace a kreativitu. Ztvárnit tuto postavu ve filmu pro mě byla pocta. Také to byla možnost strávit tři měsíce studiem toho, jak se stát inovátorem, jak vybudovat úspěšný byznys, jak být podnikatelem, který je naprosto zainteresovaný v tom co dělá,“ řekl Ashton po americké premiéře filmu.

Ve svém osobním životě herec také prožívá změny, rozvádí se totiž s herečkou Demi Moore. S ní žil několik let a jejich vztah neměl moc velké šance, neboť herečka je o patnáct let starší a říká se, že je velice žárlivá. Aktuálně herec randí s mega kráskou Milou Kunis.

Zatím bez komentáře, buďte první!