Arnold Schwarzenegger zašifroval do svého veta vzkaz I Fuck You
zdroj: tisková zpráva

Arnold Schwarzenegger zašifroval do svého veta vzkaz I Fuck You

30. 10. 2009 – 8:05 | Magazín | red | Diskuze:

SACRAMENTO (Famous) – Guvernér státu Kalifornie má skutečně smysl pro humor. A dokáže odkázat své politické protivníky do patřičných mezí nejen tím, že jejich zákony prostě vetuje. Arnold Schwarzenegger navíc zašifruje do dopisu vzkaz I Fuck You. Vulgarismus však v dopise nikde přímo neuvidíte. Tedy pokud se nepodíváte na první písmena stojící na každém řádku vlevo. Čtená pod sebou vytvořila v jednom vetu pro demokratické poslance onen vulgární vzkaz.


„Svatá dobroto, jaká náhoda,“ komentoval kódovaný vzkaz guvernérův mluvčí Aaron McLear. „Předpokládám, že když člověk vydá takové kvantum vet, něco takového se prostě může stát,“ dodal ironicky McLear.

Veto poslal guvernér k návrhu kalifornských poslanců a senátorů, kteří ze státní kasy chtěli financovat přeměnu bývalé loděnice v San Francisku na obytnou oblast Pier 70.

„Sláva guvernérovi za jeho kreativní využití náhody. V politice musí mít člověk smysl pro humor,“ komentoval vzkaz Quintin Mecke, tiskový zástupce demokratického poslance Toma Ammiana, jemuž byl vzkaz určen především.

Ammiano se do Schwarzeneggera pustil minulý měsíc na charitativní akci kalifornských demokratů. Na akci republikánského guvernéra pozval demokratický primátor San Franciska Willie Brown. Ale bývalého herce neviděli demokrati na své akci rádi. A Ammiano byl vůči němu vulgární už v jeho přítomnosti. Vyjma toho, že je Ammiano gay a vadí mu Schwarzeneggerův odmítavý postoj k manželství homosexuálů, dostal od guvernéra na osm svých poslaneckých návrhů šestkrát veto.

Schwarzeneggerovo veto obsahovalo text, jehož řádky začínaly slovy: I For Unneccesary Care Kicks Yet Overwhelminghly Unneccesary. Z prvních písmen tak vzniklo jasně čitelné „I FUCK YOU“.

Zatím bez komentáře, buďte první!