Arnold Schwarzenegger: 'Všichni mají stejná práva, ale někteří politici nemají koule!'
zdroj: Profimedia

Arnold Schwarzenegger: 'Všichni mají stejná práva, ale někteří politici nemají koule!'

30. 6. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Bývalý kalifornský guvernér okomentoval legalizaci sňatků osob stejného pohlaví v celé zemi. A upravil své profily na sociálních sítích.

Soudci Nejvyššího soudu USA minulý pátek poměrem hlasů 5:4 rozhodli, že homosexuálové ve všech padesáti státech unie mají právo uzavírat sňatky. Slavný akční hrdina to označil za správný krok a zkritizoval lidi, kteří tento názor nesdílí.

"Pokud jde o Nejvyšší soud, jsem velmi rád, že v této věci učinil správní rozhodnutí, protože my v Kalifornii jsme vždy o krok napřed. Rozhodli jsme už před dlouhou dobou," konstatoval na tiskové premiéře k filmu Terminator: Genisys.

"Všichni mají stejná práva. Takže tohle je ta správná cesta a já si myslím, že je to skvělá oslava Ameriky," pokračoval Schwarzenegger a dodal:

"Občas musím říct, že soudci a soudní systém dospívají k lepším rozhodnutím než politici. Je smutné, že někteří z nich nemají koule vést a společně na těchto problémech pracovat."

Sedmašedesátiletý herec rovněž změnil své profilové obrázky na sociálních sítích – nyní je na nich Terminátor na duhovém pozadí.

"Arnie, co s tebou je? Musím dát unlike…" komentoval to jeden z jeho fanoušků.

Schwarzenegger s odpovědí nezaváhal. "Hasta la vista," uvedl. Wow!

Zatím bez komentáře, buďte první!