Anne Hathaway svůj krátký účes miluje
Anne Hathaway a Adam Schulman | zdroj: Profimedia

Anne Hathaway svůj krátký účes miluje

19. 11. 2012 – 12:34 | Magazín | Jitka Pavlíková | Diskuze:

Herečka známá z filmu "Ďábel nosí Pradu" musela pro svou nejnovější roli Fantine v adaptaci románu Victora Huga leccos obětovat. Nejen, že zhubla na kost, ale navíc se vzdala své krásné husté hřívy. Jak se však nechala Anne slyšet, krátký účes se jí nakonec zalíbil.

Herečka, která se před několika měsíci vdala, se v nedávném rozhovoru pro magazín Vogue svěřila, že jí změna účesu pomáhá vyrovnat se se změnami, které přicházejí po třicítce. "Miluju krátkovlasý životní styl. Jediná nevýhoda je, že musím chodit ke kadeřníkovi každé tři týdny. Ale je mi třicet a cítím se krásnější a mnohem více sama sebou. Asi mi teď vyhovuje mít spíše méně než více," prohlásila Hathaway.

Anne Hathawayová Anne Hathawayová | zdroj: tisková zpráva

Z toho, že kvůli roli Fantine musela radikálně zhubnout, už tak nadšená nebyla, ale vyrovnala se s tím jako profesionálka. "Musela jsem být posedlá ideou vypadat jako těsně před smrtí. Když se ohlédnu zpátky, aniž bych to chtěla nějak soudit, rozhodně to bylo trochu bláznivé. Byl to rozhodně střet s realitou, ale koneckonců si myslím, že taková Fantine prostě je," řekla herečka.

Film Bídníci bude mít českou premiéru již 3. ledna a zákulisní zdroje hovoří o tom, že si Anne brousí zuby na Oscara.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku