Anne Hathaway: „Lidé mi říkali, že nejsem dost sexy“
zdroj: tisková zpráva

Anne Hathaway: „Lidé mi říkali, že nejsem dost sexy“

14. 10. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednatřicetiletá herečka zavzpomínala na počátky své kariéry i módní faux pas, kterého se dopustila na loňském předávání Oscarů.

Anne Hathaway v rozhovoru pro magazín Harper’s Bazaar uvedla, že byla doba, kdy pro ni bylo poměrně obtížné získat nějakou roli. A to navzdory tomu, že měla velký úspěch.

„Nebylo to snadné. Spousta lidí mi řekla, že tohle prostě hrát nemůžu, protože na to nejsem dost sexy. Já se s nimi dohadovala a argumentovala, že svou sexualitu jen nevystavuji na odiv – což ovšem neznamená, že tu postavu nedokážu dobře ztvárnit,“ prohlásila.

Hvězda filmového muzikálu Bídnici rovněž vysvětlila, jak to bylo s velmi odvážnými šaty, které si vzala na loňské předávání Oscarů.

Anne Hathaway zdroj: Profimedia

„Původně jsem měla jít v něčem úplně jiném. Jenže den před Oscary mi bylo asistentem stylisty řečeno, že ty šaty jsou příliš opotřebované. Vybrala jsem si tedy model od Valentina, jen abych na nácviku Oscarů zjistila, že prakticky to stejné – byť od jiného návrháře – si bere Amanda Seyfried… Takže bylo 22 hodin večer a já stále neměla co na sebe. Ráno mi ale přišly světle růžové šaty Prada. Byla jsem nadšená a říkala si, jak jsou krásné moderní a minimalistické,“ konstatovala Anne a pokračovala:

„Obléknu si je, dívám se do zrcadla a říkám svému manželovi, že v nich mám tvrdé bradavky. On na to, že mi to moc sluší a že moje bradavky vypadají špičaté. A ať už konečně jdu. Tak jsem šla.“

Kdo by si však myslel, že po zisku Oscara začala Hathaway dostávat jednu nabídku za druhou, ten by se zmýlil. „Ve skutečnosti mi všichni režiséři tvrdili, jak jsem skvělá a pro tuhle roli se perfektně hodím, ale že neví, jak by mě teď diváci přijali…“ konstatovala pohledná brunetka.

Nakonec ale zavolal Christopher Nolan a obsadil ji do sci-fi snímku Interstellar. „A jakmile to bylo oznámeno, telefon začal opět vyzvánět,“ podotkla Anne.

Zatím bez komentáře, buďte první!