Angelina Jolie zakázala Bradovi a jeho přátelům opít se na jejich svatbě
zdroj: tisková zpráva

Angelina Jolie zakázala Bradovi a jeho přátelům opít se na jejich svatbě

25. 6. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Slavný hollywoodský pár přišel do křížku kvůli své plánované svatbě. Nastávající nevěsta si svůj velký den D nechce nechat zkazit opileckými výjevy přátelů jejího snoubence.

Nadcházející svatba devětačtyřicetiletého idolu a o jedenáct let mladší krásky, která ze svého půvabu ani po třech dětech nic neztratila, by měla být hlavně civilizovaná a o žádné eskapády nemá nevěsta zájem. Nejde o neshody ohledně svatebního dortu, nebo výběru koláčků, ale o zlobivé Bradovi kamarády v čele s Quentinem Tarantinem, Jonahem Hillem nebo Philipem Seymourem Hoffmanem. Dokonce pohrozila, že by nemuseli ani dostat pozvánky, pokud by se nezaručili, že to nepřeženou. Dokonce i Bradův nejlepší přítel George Clooney si musí hlídat svou hladinku vína, které na svatbě vypije.

"Angelina chce, aby celá tahle záležitost byla velmi civilizovaná, hlavně co se týká chování některých kamarádů jejího snoubence," řekl zdroj.

Ale problém s alkoholem není tím jediným, který pár před veselkou řeší. Pár se neshodne ohledně výběru svědka ženicha. Angelina dává přednost svému bratru Jamesovi a Brad by rád upřednostnil zase svého bratra Douga. Kdo to nakonec bude, se dozvíme již brzy!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku