Angelina Jolie sbalila všech šest dětí a odjela do Austrálie. Co se stalo?
zdroj: Profimedia

Angelina Jolie sbalila všech šest dětí a odjela do Austrálie. Co se stalo?

6. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Práce je práce a rodina americké herečky se pdle toho vždy musí přizpůsobit, jako tomu bylo tuto středu.

Středeční noc na letišti v L.A. zažila opravdový šok, když se tam v černých brýlích přiřítila skupinka šesti děti různé národnosti a barvy pleti v čele se svou krásnou maminkou. To se jen osmatřicetiletá hollywoodská herečka Angelina Jolie pokoušela nezmeškat letadlo do Sydney, kam cestovala se všemi svými ratolestmi - dvanáctiletým Maddoxem, desetiletým Paxem, osmiletou Zaharou, o rok mladší Shiloh a pětiletými dvojčaty Knoxem a Vivienne.

Herečka do země protinožců cestovala bez svého muže Brada Pitta kvůli natáčení jejího nejnovějšího projektu z období druhé světové války nazvaném Unbroken. On zase natáčí v Anglii snímek Fury, takže děti vzala na dalekou cestu raději ona.

Herečka hodlá kvůli natáčení zůstat v Austrálii po dobu několika měsíců a už si vybírá i potenciální lokality v Sydney a Gold Coast. Světoběžná rodina je zvyklá přemísťovat se z místa na místo a dá se říci, že mají opravdu pestrý život.

Angelina Jolie a Brad Pitt zdroj: tisková zpráva

O čem vlastně nový válečný snímek Angeliny je? Film vypráví pravdivý příběh o válečném hrdinovi Louie Zamperinim, který přežil 47 dní bez jídla a pití, když se jeho letadlo zřítilo v roce 1943 do Pacifiku. Přežil útoky žraloků i letadel, než byl nalezen Japonci a poslán do zajateckého tábora.

"Měla jsem tu čest strávit s Louiem hodně času, je to můj hrdina. Je mi ctí vyprávět jeho neobyčejný příběh a budu dělat, co je v mých silách, aby dostal takový film, jaký si zaslouží," prohlásila Angelina.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku