Aneta Langerová interview: Celý život je pro mě jedna velká emoce
zdroj: Ireport

Aneta Langerová interview: Celý život je pro mě jedna velká emoce

10. 2. 2015 – 22:34 | Magazín | Redakce iReport.cz | Diskuze:

Aneta Langerová už za pár dní vyrazí na šňůru Na Radosti. Ještě předtím nám v rozhovoru prozradila, jak vypadá její běžný den na turné, vzpomněla na poslední zážitky ze Žebříku a vysvětlila, jaký význam pro ni mají každodenní emoce.

Zanedlouho vyrážíte na turné. Promítla se do jeho plánování atmosféra a nálada desky? Přece jenom jedete komornější prostory.
Ano, je to tak. Jednak jsme chtěli, aby zůstala zachována nálada desky a aby koncerty byly na sezení. Před pár lety jsem si vyzkoušela několik vystoupení akusticky, následoval projekt Pár míst se smyčcovým triem, pianem a kytarou a od té doby mě tahle poloha moc baví.

Je současná koncertní varianta přenositelná i na festivaly?
I na festivalu před početným publikem jde zahrát klidně jen s kytarou. Jen na to musíte mít odvahu.


Jak vlastně vypadá takový běžný den turné? Přijedete na místo...

Jsme stále na cestách - všechny ty zastávky na pumpách a jídlo po cestě zaberou dost času. Když přijedeme na místo, postavíme nástrojovku a pak zhruba dvě hodiny zkoušíme. Jakmile je nazvučeno, většinou probíhají rozhovory nebo focení. Hodinu před samotným koncertem už jen odpočíváme a soustředíme se. Po vystoupení se obvykle jdeme podívat za fanoušky, pozdravit se s nimi, něco podepsat atd. Málokdy nám zbývá čas, ale pokud ano, jdeme se projít po okolí.

 

Kompletní rozhovor najdete zde!

Odkaz na iReport zdroj: Ireport

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku