Andrea Kerestešová: 'Těším se, až po mě nikdo nebude chtít, abych se svlékala'
zdroj: Profimedia

Andrea Kerestešová: 'Těším se, až po mě nikdo nebude chtít, abych se svlékala'

6. 7. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třicetiletá slovenská herečka a modelka prozradila, že nesnáší natáčení milostných scén. Je totiž silně věřící a navíc má přítele.

Andrea Kerestešeová se prý už nemůže dočkat, až ještě trochu zestárne a režiséři jí začnou nabízet role "zralejších dam". Prozradila to v rozhovoru pro týdeník 5plus2. Důvod?

"Protože ode mě už nikdo nebude chtít, abych byla sexy, nikdo ode mě nebude chtít postelové scény a nikdo nebude chtít, abych se svlékala," vysvětlila a dodala:

"Neuvěřitelně mě to otravuje už několik let. Snažím se držet toho, že jde udělat milostná scéna, i když ze mě není vidět téměř nic. Myslím, že to může být větší erotika, než kdybych tam byla nahá. Jde to. Ale i tak mě to hrozně otravuje. Obzvlášť když mám skutečného partnera, tak je mi to zkrátka nepříjemné osahávat někoho jiného."

Krásná brunetka rovněž přiznala, že v posledních letech se její přístup k víře hodně změnil. Pochází ze silně katolické rodiny, ale postupem času se začala zajímat i o hinduismus či buddhismus. Dokonce si prošla obdobím ateismu.

"Nechci mít naučenou a přikázanou cestu k Bohu. Chci v něj věřit svobodně a to pro mě znamená mnohem víc, než když to děláte jen ze zvyku a z tradice. Tím jsem se po čase vnitřně znovu k Bohu vrátila," zavzpomínala.

Dnes je Kerestešová přesvědčena, že všechna náboženství mluví o tom stejném, jen měli jiné hlasatele. A jak se jí žije v silně ateistickém Česku?

"Je úžasné, že se tu můžete bavit o různých duchovních věcech. O energiích, o tom, že jsme teď všichni sluníčkoví, o tom, že si stačí něco přát a poslat to do vesmíru... Všechno je to ale vlastně modlitba, nic jiného… My jenom potřebujeme, aby to pojetí bylo moderní, inovativní. Říct kostel nebo modlitba je hrozně zastaralé, ale říct, že vysíláte energii do vesmíru, to je in," konstatovala.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku