Andrea Kalivodová prozradila (nejen) pohlaví svého miminka
zdroj: Profimedia

Andrea Kalivodová prozradila (nejen) pohlaví svého miminka

27. 5. 2014 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sedmatřicetiletá operní pěvkyně se rozpovídala o svém těhotenství i o plánované svatbě.

Andrea v rozhovoru pro server Revue.iDNES.cz řekla, že čeká chlapečka a vdávat se bude ve druhé polovině června. Prý půjde o malou svatbu pro rodinu a přátele. "Nechceme okázalý sňatek, spíš takové krásné setkání s těmi nejbližšími,“ uvedla a dodala, že se v pátém měsíci cítí skvěle.

"Přehnaně nepřibírám, i když samozřejmě cítím, že pomalu musím měnit šatník. Jen mi teď pan doktor říkal, že se budu muset víc hlídat a přeměřovat, aby bylo jasné, jestli vše probíhá, jak má. Důležité je dodat miminku všechno, co potřebuje, takže jsem přibrala tak akorát, a je to v pořádku."

Andrea Kalivodová a Radek Tögel zdroj: Profimedia

Otcem dítěte a Andreiným nastávajícím manželem je podnikatel Radek Tögel. Připomeňme, že úspěšná umělkyně je v jiném stavu už podruhé – o první miminko však koncem loňského roku naneštěstí přišla.

Rok 2013 byl pro Andreu vůbec náročný. Hned v únoru totiž zkolabovala a celkem pět dní strávila v bezvědomí. Podle dostupných informací jí lékaři diagnostikovali takzvaný syndrom vyhoření. „Ta nemoc mě musela potkat,“ komentovala to Kalivodová v pořadu 13. komnata.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku