Amy Winehouse se poprvé chtěla zabít už v deseti letech!
zdroj: tisková zpráva

Amy Winehouse se poprvé chtěla zabít už v deseti letech!

13. 5. 2013 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Nová kniha Amy Winehouse: The Untold Story popisuje napjatý vztah mezi slavnou britskou zpěvačkou a jejím otcem a odhaluje šokující momenty z jejího života.

Autorka knihy, spisovatelka Chloe Govan, mimo jiné tvrdí, že Amy se pokusila o sebevraždu již ve věku pouhých deseti let – nedlouho poté, co Mitch Winehouse opustil její matku kvůli jiné ženě. Rozvod jejich rodičů prý budoucí popovou hvězdu natolik zdeptal, že začala kouřit marihuanu, sebepoškozovala se a nakonec se předávkovala léky.

„V deseti si Amy zapálila svého prvního jointa a v očích některých lidí už tenkrát nastoupila cestu ke zkáze,“ uvedl jeden z jejích blízkých přátel. Dále prozradil, že Amyinou první láskou byl její šéf, který si s ní užíval na záchodcích přímo na pracovišti.

Podle knihy Amy také často vyhrožovala svému manželovi, narkomanovi Blakeovi, že pokud ji opustí, zabije se. To, že si svého života skutečně příliš nevážila, dosvědčují i její blízcí. Amy prý měla velmi morbidní přání - chtěla vstoupit do takzvaného "27 Clubu", tedy skupiny slavných hudebníků (Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Janis Joplin a další) kteří nečekaně zemřeli v sedmadvaceti letech.

Toto přání se jí nakonec vyplnilo. "Nová Marlene Ditrich" byla nalezena mrtvá 23. července roku 2011. Podle dostupných informací se upila vodkou.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku