Amanda Bynes se bude léčit ještě dlouho. Její diagnóza je krutá
zdroj: Instagram

Amanda Bynes se bude léčit ještě dlouho. Její diagnóza je krutá

2. 9. 2013 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tahle slečna se totálně zbláznila. Její chování vypovídá dost jasně o tom, v jakém je herečka stavu. V léčebně si ještě chvilku pobude.

O Amandě Bynes se nedávno hodně mluvilo ve spojitosti s jejími šílenými excesy. Sedmadvacetiletá Amanda byla již několikrát obviněna, když vyhodila vodní dýmku ze svého bytu v šestatřicátém patře nebo ujela z místa nehody, kterou způsobila. Po tom, co na ulici založila oheň a zapálila sebe i svého psa, je na psychiatrii. Vzhledem k její diagnóze si tam ale pobude déle, než se mohlo zdát.

Amanda Bynes zdroj: Profimedia

Tato hvězdička, která má svou kariéru nejspíš už za sebou, měla v léčení strávit celý příští rok a lékaři z nemocnice UCLA Medical Center se snažili soud přesvědčit, aby Amanda v zařízení byla co nejdéle, vzhledem k jejímu stavu. Soud pak vynesl rozsudek, který rozhodl o budoucnosti mladé herečky.

Amanda Bynes zdroj: Instagram

Nakonec se dohodli na době pobytu v trvání šedesáti dnů a následně bude herečka v péči matky. Právě její matka je v současné době i její poručnicí, která také převzala právo rozhodovat za svou dceru.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku