Amanda Bynes je prý posedlá svým tělem
zdroj: tisková zpráva

Amanda Bynes je prý posedlá svým tělem

1. 10. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmadvacetiletá herečka, zpěvačka a módní návrhářka nezažívá právě šťastné období…

Amanda byla nedávno zatčena kvůli řízení pod vlivem alkoholu. Podle magazínu People však její pozitivní vztah k pití a užívání drog rozhodně není tím jediným, co by ve svém vlastní zájmu měla urychleně začít řešit.

„Je naprosto jasné, že není 100% v pořádku,“ uvedl zdroj, který Bynes během letních měsíců Bynes často vídal v tělocvičně Thousand Oaks. „Je posedlá svým tělem a tráví víc času před zrcadlem, než cvičením. Nemá ráda, když se na ní ostatní dívají a dokonce se kvůli tomu s několika dalšími členy dostala do konfliktu.“

Amanda Bynes zdroj: tisková zpráva

Několik uživatelů Twitteru uvedlo, že koncem září měla bývalá dětská hvězda další výstup na newyorském letišti Johna F. Kennedyho.

Amanda Bynes se směšně fialovými vlasy u brány vyšilovala kvůli tomu, že zmeškala let do Los Angeles. Křičela, ať ji sakra koukají dostat z JFK,“ napsal Jason Persse.

Připomeňme, že loni Amanda skončila na psychiatrii poté, co na příjezdové cestě jednoho rodinného domu v kalifornském Thousand Oaks založila oheň. Popálila nejen sebe, ale i svého psa.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku