Alena Šeredová řádila s dětmi v Krkonoších
zdroj: tisková zpráva

Alena Šeredová řádila s dětmi v Krkonoších

11. 3. 2014 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětatřicetiletá modelka a herečka vyrazila s dětmi na krátkou dovolenou do Špindlerova Mlýna.

Alena Šeredová sice v současné době žije v Itálii, ale čas od času se jí zasteskne po její rodné zemi. Počátkem března proto vzala své dva syny na jarní lyžovačku do Špindlerova Mlýna.

„Děti se učily lyžovat až tady ve Špindlu. Starší syn začal lyžovat na Vánoce 2012 a ten mladší až letos. Oba mají lyžařské instruktory a moc je to baví. Sice se jim ráno nechce vstávat a oblékat děti do lyžařského je pro každého rodiče tak trochu horor. Ale když jsou oblečení, tak si to lyžování užívají," řekla úspěšná modelka magazínu Revue.iDNES.cz.

Alena Šeredová zdroj: Facebook

Šeredové se v Krkonoších tak líbí, že si tam dokonce pořídila osamělou hájenku, ve které se jí podle jejích vlastních slov perfektně relaxuje. „Ovšem stavěli jsme ji a rekonstruovali asi dva roky. Dá se totiž stavět, až opadne sníh,“ podotkla.

Několik povedených fotek ze Špindlu zveřejnila Šeredová i na svém Facebooku. „Skvělý den plný zábavy ve Skiareálu Špindlerův Mlýn… a nezahrávejte si se mnou! :)“ připsala ke snímkům, na kterých se s čtyřletým Davidem a šestiletým Louisem válí ve sněhu.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku