Agáta se pochlubila novým prstenem: Je zásnubní?
zdroj: Profimedia

Agáta se pochlubila novým prstenem: Je zásnubní?

15. 2. 2013 – 11:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Modelka na svém facebookovém profilu zveřejnila fotografii, na které ukazuje nový prsten jako valentýnský dar od přítele Jakuba Prachaře.

Devětadvacetiletý Prachař musí být do o dva roky mladší Agáty nejspíš hodně zamilovaný, když jí neváhal koupit prsten značky Cartier za více jak třicet tisíc korun. Zamilovaný pár spolu už nějakou dobu randí a zpočátku svůj vztah vůbec nechtěli medializovat a zapírali, jak mohli. Nyní je už vše jinak a Agáta má Jakuba dokonce ve vztahu na svém profilu na facebooku.

Jakub Prachař zdroj: tisková zpráva

Modelka si nasadila prsten na levou ruku, kde se většinou nosí snubní prsteny. Na facebooku zásnuby zatím nepotvrdila, takže lze o případné svatbě pouze spekulovat. "No, to je Valentýn," okomentovala Agáta fotografii s prstenem. Jakub, který byl nedavno hostem pořadu Jana Krause společně s Vojtou Dykem, vyprávěl o soužití s Agátou a jaké má doma povinnosti. Evidentně mu přirostl k srdci i její syn Kryšpín, kterého má modelka s Miroslavem Dopitou a jehož s ní vychovává ve společné domácnosti. Pokud je prsten opravdu zásnubní, bylo by to už podruhé, co si někdo chtěl Agátu vzít. Poprvé ji o ruku požádal právě otec jejího malého syna.

Zatím bez komentáře, buďte první!