Agáta Prachařová zatoužila po dalším potomkovi. Co na to její muž?
zdroj: Profimedia

Agáta Prachařová zatoužila po dalším potomkovi. Co na to její muž?

5. 1. 2016 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Třicetiletá modelka z průběhu prvního těhotenství nebyla ani trochu nadšená, ale navzdory tomu do toho chce jít znovu. Ráda by totiž Kryšpínovi pořídila sourozence.

Prachařová si klidně může podat ruku s Kim Kardashian. I ta na těhotenství nadávala, kde mohla, ale současně jí jedno dítě bylo málo.

"Určitě bych chtěla další. Mě porod zase až tak nebolel, tedy asi. Možná si na to už nevzpomínám. Vím, že mě hrozně obtěžovalo to těhotenství," uvedla Agáta v rozhovoru pro server Revue.iDNES.cz.

Její manžel Jakub se potomkovi nijak nebrání, takže pokud všechno půjde dobře… "Do pěti let ho mít určitě budeme," konstatovala známá rebelka.

Připomeňme, že Prachařová se loni vrhla na zpívání. Ve spoluprácí s Radoslavem Bangou natočila píseň nazvanou Agáta, načež oznámila, že plánuje vydat vlastní album.

"Od třinácti let jsem chtěla být zpěvačkou, ale pořád na to nebyl čas. V době, kdy frčely talentové soutěže jsem už byla slavná, takže nebyl důvod se přihlašovat. Ale pak jsem potkala Radka, poslala mu pár vět a on to celé dal dohromady," svěřila Blesku.

(Nejen) podle nás by však udělala lépe, kdyby se držela předvádění na mole. A co o jejích pěveckých výkonech soudíte vy?

zdroj: YouTube.com

 

Zatím bez komentáře, buďte první!