Afrodita Kylie Minogue na podzim políbí Prahu
zdroj: iREPORT.cz

Afrodita Kylie Minogue na podzim políbí Prahu

26. 3. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Kylie Minogue má čerstvě venku album Kiss Me Once. Vydání dvanácté studiové nahrávky podpoří evropským turné, které bude zahrnovat 31 show v 15 zemích. Chybět nebude ani Česká republika - zpěvačka vystoupí 21. března v O2 areně.

Album Kiss Me Once vyšlo 17. března. Jde o první studiový materiál od roku 2010, kdy zpěvačka natočila desku Aphrodite. Producenty byla sama Kylie a australská zpěvačka a skladatelka Sia, která složila i titulní skladbu alba. Na albu se dále spolupodíleli Pharrell Williams, který napsal a produkoval skladbu I Was Gonna Cancel, Ariel Rechtshaid (Haim) na skladbě If Only, MNEK na Feels So Good a Greg Kurstin na bonusové skladbě Sleeping With The Enemy.

Kylie, celým jménem Kylie Ann Minogue - zpěvačka, skladatelka, herečka, designérka, módní ikona a v neposlední řadě filantropka, se narodila 28. května 1968 v australském Melbourne. Na hudební scénu vstoupila v roce 1987, od té doby získala několik cen Brit Awards, Grammy Awards, cen ARIA a má na svém kontě více než 70 milionů prodaných alb.

Kylie se do Česka vrátí po třech letech. Vstupenky jsou k dispozici v cenové relaci 990 Kč - 1690 Kč.

Odkaz na hudební novinky iREPORT zdroj: iREPORT.cz

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku