Adele zakázala otci vídat svého vnuka!
zdroj: tisková zpráva

Adele zakázala otci vídat svého vnuka!

29. 1. 2013 – 13:02 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Zpěvačka se odmítá s otcem bavit

Mezi zpěvačkou a jejím tatínkem Markem Evansem nevládnou zrovna vřelé vztahy. Adele zakázala otcovi, aby vídal svého vnuka. Pokud Evans chce vidět svoji dceru zpívat při příležitosti předávání Oscarů, musí si doma zapnout televizi, jelikož ho Adele na prestižní událost nepozvala. Čtyřiadvacetiletá zpěvačka, nominovaná za píseň Skyfall, proslavenou v poslední bondovce, se s otcem odmítá bavit.

Adele zdroj: tisková zpráva

„Nechal jsem několik vzkazů na jejím záznamníku, napsal jsem jí a poslal blahopřání k narozeninám, k Vánocům, ale v jejích očích, jako bych neexistoval“, sdělil Adélin otec serveru Mail Online. „Její sláva nebo peníze mě nezajímají. Chtěl bych opět potkat svoji holčičku a být pro malého dobrým dědečkem“, dodal Evans.

Spor mezi Adele a jejím otcem je složitější než se na první pohled zdá. Zpěvačku vychovala pouze matka, jelikož otec od rodiny odešel, když Adele byly dva roky. Tohle mu známá zpěvačka nemůže odpustit, a proto s ním odmítá jakýkoli kontakt. Evans se ještě svěřil: „To, že budu dědečkem, jsem se dozvěděl až skrze média, stejně tak jsem zjistil, jak se vnuk bude jmenovat - Angelo James. Nevím, proč si vybrala zrovna Jamese, a jen Bůh ví, kde se vzal Angelo.“

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku