Adele si koupila nový dům za opravdu horentní sumu!
zdroj: tisková zpráva

Adele si koupila nový dům za opravdu horentní sumu!

19. 5. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavná zpěvačka si pořídila další nemovitost v západním Londýně. Zajímá vás, na kolik ji přišla?

Adele byla tento týden listem Sunday Times vyhlášena nejmladší nejbohatší hudebnicí ve Velké Británii. Takže suma 5 380 000 liber (v přepočtu za 180 milionů korun), kterou zaplatila za svůj nový dům v západním Londýně, ji nepochybně nezruinuje.

Zajímavé je, že inkriminovaná nemovitost se nachází hned vedle jejího současného domu, za který v roce 2012 dala 5 650 000 liber. Podle magazínu The Sun chce nyní oba spojit.

Adele zdroj: tisková zpráva

Přestože šestadvacetiletá zpěvačka vydala poslední studiové album v roce 2011, o její hudbu je stále obrovský zájem. Pokud jde o zisky, hravě tak trumfla i populární chlapeckou skupinu One Direction nebo Calvina Harrise.

V současné době se spekuluje o tom, že třetí Adelino album by mohlo vyjít už ke konci letošního roku. Interpretka hitu Skyfall totiž při příležitosti svých nedávných narozenin na Twitteru zveřejnila tajuplnou zprávu následujícího znění: "Bye Bye 25... opět se uvidíme později v tomto roce X (sic)", přičemž obě její předchozí alba byla pojmenována právě podle jejího věku. Žádné konkrétní informace však zatím nejsou k dispozici.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku