Adele chodí na terapii. Kvůli Streisandové
zdroj: tisková zpráva

Adele chodí na terapii. Kvůli Streisandové

3. 2. 2013 – 8:45 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Vystresovaná britská zpěvačka Adele (24) hledá pomoc u hypnoterapeuta. Začala totiž trpět silnou trémou před vystoupením s Barbrou Streisandovou.

Přesně za tři týdny, 24. února, má Adele zazpívat na slavnostním předávání Oscarů. Bohužel, takto velká událost, kterou bude v přímém přenosu sledovat celý svět, se pro zpěvačku stala skoro noční můrou. Adele se svěřila, že kvůli strachu z toho, jak její vystoupení dopadne, začala trpět nespavostí a záchvaty paniky.

Svou roli v Adelině nervozitě má jistě i fakt, že na Oscarech má vystoupit i zpěvačka Barbra Streisandová, která je údajně pro Adele velkým vzorem. Adele tedy své potíže začala řešit a dochází k jednomu ze známých hypnoterapeutů, působících v Los Angeles. Odborník se ji v hypnóze pokouší na vystoupení připravit a zbavit ji strachu. 

Není to poprvé, kdy má Adele podobné psychické problémy. "Když měla loni vystoupit na předávání cen Grammy, byla tak nervózní, že se těsně před natáčením pozvracela na toaletě. Každopádně prý tento zážitek nechce opakovat," řekl britským novinářům zdroj ze zpěvaččina okolí.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku