Adam Sandler přežil útok divokou šelmou. Máme video!
zdroj: tisková zpráva

Adam Sandler přežil útok divokou šelmou. Máme video!

12. 7. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Známý americký herec a komik si vyrazil na safari, ale to ještě netušil, co ho tam čeká!

Šestačtyřicetiletý představitel komediálních rolí navštívil africké safari, kde se střetl tváří v tvář divokému gepardovi. Se svým strastiplným zážitkem se svěřil v talk show Davida Lattermana, kdy si myslel, že po tom, co mu šelma skočila na záda, zemře.

Útok byl dokonce zachycen na kameru, takže všichni diváci se mohli přesvědčit, že to opravdu není jen další z hercových vtípků. Průvodce mu dokonce dovolil šelmu nakrmit, ale to nečekal, co bude následovat. "Velmi milý muž mi řekl, že mohu nakrmit rukama geparda, ale něco se zvrtlo," svěřil se Adam s nejhorším zážitkem svého života.

Podle něj se kočka rozlobila, zrovna když si sedl vedle bazénku s vodou. "Řekli mi, že se nemám ohýbat tak nízko. Všechno, co jsem v tu chvíli hodlal udělat, bylo nechat se sníst! Ani jedna část ze mě se nehodlala bránit," vysvětlil průběh útoku Adam.

Naštěstí ho divoká šelma nesežrala a tak mohl pokračovat v natáčení svého nového snímku Blended, který v Africe filmuje například s Drew Barrymore. Na novou komedii se mohou čeští diváci těšit v červenci příštího roku.

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku