A je to venku! Kim Kardashian přiznala uměle zvětšený zadek!
zdroj: Profimedia

A je to venku! Kim Kardashian přiznala uměle zvětšený zadek!

22. 8. 2013 – 9:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Právě vyšlo najevo, že obrovská zadnice známé profesionální celebrity není dílem přírody, ale plastických chirurgů!

Neobvyklá operace byla dvaatřicetileté Kim provedena dlouho předtím, než přišla do jiného stavu se svým prvním potomkem. Už dříve byla nařčena z toho, že si do svého zadku nechala voperovat silikonové implantáty, ale to rezolutně popřela a v rodinné reality show Kardashianových se dokonce nechala vyšetřit rentgenem, aby všem dokázala, že má pravdu.

Kim Kardashian zdroj: tisková zpráva

Nyní ale vyšlo najevo, že si do zadnice nechala napíchat svůj vlastní tuk, který jí byl odebrát z liposukce stehen. "Kim měla liposukci a doktor jí přesunul tuk do jejího zadku. Proto to nikdo na rentgenu tehdy nepoznal," svěřil se zdroj z jejího okolí. Proč takové tajnosti?

Ačkoliv se Kim nechává fotit paparazzi ze všeho nejraději, svou dceru North zatím nikde téměř neukázala. Její přítel Kanye West vzal její fotku do jejich rodinné show, ale zatím ho viděli jen přítomní diváci ve studiu. "North je nádherná! Má buclaté tvářičky a pleť o něco světlejší než Kanye. Má rovné černé vlásky a mandlové oči po Kim, dále oválný obličej a zkrátka je roztomilá," řekl jeden z přítomných.

Teď je konečně jasné, že nepoměr horní a dolní části Kimina těla není darem od Boha a plastičtí chirurgové mohou očekávat nálet jejích obdivovatelek na podobnou procedůru.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku