9 slavných, kteří nenávidí své fanoušky
zdroj: Profimedia

9 slavných, kteří nenávidí své fanoušky

16. 4. 2018 – 11:21 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Život celebrity není pro každého – jeden by však čekal, že když slavní stojí a padají s masovou oblibou, budou se ke svým fanouškům chovat s jistou pokorou. Devatero vybraných slavných tváří, však svou otevřenou nenávistí k fanouškům připomíná, že právě pokora se v šoubyznysu příliš nenosí.

9) Jared Leto

Herec a frontman 30 Seconds to Mars mnohdy působí krajně nepříjemně - a to nejen když ztvárňuje Jokera. Připomíná to například historka, při níž mu jeden z fanoušků po koncertu prý řekl, že si představení náramně užil - načež mu Leto po podpisu autogramu odvětil, že "podepsal jeho kravinu, tak ať vypadne".

8) Christian Bale

Mnohdy se zapomíná, že i když je Bale nejslavnější představitel Batmana, jeho první rolí byl sériový vrah v Americkém psychu. Nezapomenou na to zřejmě tři holčičky, které po Baleovi chtěly autogram v restauraci - Bale jim začal namísto toho dělat kázání o způsobech tak dlouho, až se celé trio dívek rozplakalo.

7) Shia LaBeouf

Naopak Shiovo bizarní chování příliš nepřekvapí - herec, který se v posledních několika letech dostal do médií spíše pro své obskurní výstupy, si připsal například unikátní výhrůžku svému fanouškovi po rvačce v baru. Nebohý mladík mu sice v konfliktu a po něm pomohl, Shia mu však následně začal vyhrožovat tím, že ho pobodá.

6) Tobey Maguire

Když se někdo stane slavným pro roli teenagerského superhrdiny, nejspíše by se od něj dalo čekat lepší zacházení - i když? Tobey Maguire takto nechal vyhodit několik členů své ochranky v době promování Spidermana 2, když jej... požádali o autogram.

5) Britney Spears

Své nevybíravé chování předvedla také popová celebrita z počátku nového tisíciletí. Množina fanoušků Britney tehdy zaplatila 2500 dolarů za osobní setkání s ní, jen aby se nakonec dočkali pouze několika sekundové audience.

4) Justin Bieber

Vybrané chování je rovněž parketou této kanadské popové hvězdy. Když zrovna na své fanoušky doslova neplive nebo nezesměšňuje fanouška s Downovou chorobou, nechává návštěvníky, kteří se na něj přišli podívat, čekat 2 hodiny před dveřmi. Jednu ze svých fanynek také otevřeně přirovnal k vorvani na pláži...

3) Jennifer Lopez

Nepříjemnou celebritou je také slavná JLo. Když například navštívila Bronx, ignorovala žádosti fanoušků a nazvala jejich příbytky "shitholes". Údajně také vyhodila svou chůvu za to, že ji požádala o autogram...

2) Robert Pattinson

O hvězdě někdejší ságy Stmívání se ví, že svou nejpopulárnější rolí náležitě pohrdá. Ještě menší pochopení má pak pro její diváky - Pattinson se jejich koníčku vysmíval od roku 2013 s tím, že prý nemají nic lepšího na práci, než sedět před počítačem a zabývat se Stmíváním.

1) Kim Kardashian

Držitelka legendární světové zadnice má mnohé své fanoušky zjevně u nejslavnější části svého těla. Ve zprávách, které poslala Kris Humphries popsala fanoušky jako "patetické" či "nudné nuly", také nerada podepisuje autogramy.

Zatím bez komentáře, buďte první!