8 nejlepších zpěváků mezi herci
zdroj: Profimedia

8 nejlepších zpěváků mezi herci

9. 12. 2017 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Populární jméno Ladíme se vrací již potřetí a údajně i naposledy! Rozzpívaný snímek s Annou Kendrick připomíná pozapomenuté kouzlo zpívajících herců. Vzpomněli jsme, které jiné z nejlepších tváří Hollywoodu mají zlaté hrdlo.

8) Scarlett Johansson

I když zřejmě znáte Scarlett jako tvářičku z marvelovek – alternativně možná i některých menších a artovějších filmů – ve skutečnosti ScarJo platí za tak dobrou zpěvačku, že před deseti lety vydala i album coververzí Toma Waitse.

zdroj: Archiv

7) John Travolta

Dnes si to většina lidí již nevybaví, Travoltovy začátky v Pomádě mu však na konci 70. let vysloužily kultovní oblibu po celém světě – a pro herecký výkon to vskutku nebylo.

zdroj: Archiv

6) Anne Hathaway

Ačkoliv si pár let starou verzi Bídníků pro sebe snažil ukrást Hugh Jackman, bylo to unikátní (napůl improvizované) číslo Anne Hathaway při zpěvu I Dreamed a Dream, co všem bralo dech.

zdroj: Archiv

5) Neil Patrick-Harris

Další stálicí mezi performátory muzikálových čísel je v Hollywoodu Neil Patrick-Harris. Někdejší dětská hvězdička se po znovunakopnutí své kariéry pěvecky předváděla zejména na uvádění velkých cen včetně Tony Awards.

zdroj: Archiv

4) Zooey Deschanel

Již celé tři alba dua She & Him, jehož polovinou je právě Zooey Deschanel, se dočkala vydání mezi širokou veřejnost. Herečka s největšími kukadly na světě překvapuje svým dalším talentem!

zdroj: Archiv

3) Jennifer Lawrence

Ačkoliv JLO uvedla, že nenávidí zpívání před živým publikem, nechala se přemluvit k nazpívání ústředního motivu pro jeden z dílů Hunger Games. Výsledná píseň The Hanging Tree se pak dostala až na 12. pozici žebříčku Top 100 v prosinci 2014.

zdroj: Archiv

2) Joaquin Phoenix

Dá rozum, že někdo s bídnými hlasivkami by zřejmě nemohl dostat hlavní roli v životopise Johnnyho Cashe – přesto je Joaquin Phoenix jako relativně méně populární herec v pozici zpěváka překvapivě špičkový!

zdroj: Archiv

1) Robert Downey Jr.

Nejenže platí za nejvýdělečnějšího herce této generace a úspěšný důkaz, že překonat lze jakoukoliv závislost – Robert Downey Jr. má i boží hlas!

zdroj: Archiv

Zatím bez komentáře, buďte první!