7 vysvětlení prapodivných gest slavných celebrit
zdroj: Profimedia

7 vysvětlení prapodivných gest slavných celebrit

30. 6. 2016 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ať už jde o herce, komiky či zpěváky, mnozí slavní jsou často k vidění v tandemu s nejrůznějšími divnými návyky. Miley Cyrus vyplazuje jazyk, Sylvester Stallone zase vypadá, jakoby se právě probudil. U většina z nich mají však gesta racionální a často pekelně zajímavé vysvětlení.

Miley Cyrus

Zpěvačka své generace je známá věčně vypláznutým jazykem. Po všemožných sexuálních a psychologických vysvětleních Miley sama řekla, že se cítí při focení trapně. Začne být nervózní, zvláště když se má strojeně usmát - a tak pokaždé raději nervózně vyplázne jazyk, aby trapný moment okořenila. Z původního tiku si časem vypěstovala trademark, který musí pokaždé opakovat.

Miley Cyrus zdroj: tisková zpráva

George Carlin

Již zesnulý komik a ikona ironických ateistů se mimo jiné vyznačoval věčným nošením tmavých kalhot v páru s tmavým trikem. Někdo měl za to, že barva oblečení symbolizuje Carlinův humor, podle jiných nechtěl, aby jeho styl vyšel z módy. Ve skutečnosti Carlin nenáviděl průmyslově vyráběné oblečení a nechtěl, aby byl spojován s jakoukoliv komerční značkou.

George Carlin zdroj: tisková zpráva

Sinéad O'Connor

Zatímco většina zpěvaček si potrpí na bujaré a často obměňované kštice, stylem Sinéad O'Connor je vyholená hlava. Důvodem je částečně rockerská stylizace. Částečně však i snaha se v promiskuitním hudebním průmyslu snížením atraktivity bránit před neslušnými návrhy, jak Sinéad O'Connor sdělila před třemi lety v rozhovoru.

Sinéad O'Connor zdroj: Profimedia

Sylvester Stallone

Specialitou kultovního svalovce a režiséra Sylvestera Stalloneho je asymetrický výraz tváře. Ten je ve skutečnosti důsledkem několika nervů přetrhaných porodnickými kleštěmi během jeho příchodu na svět.

Sylvester Stallone zdroj: Distributor

Stephen Colbert

Především v Americe, ale u mnohých i v Česku populární komik a satirista Stephen Colbert občas ve svém pořadu překvapí bizarními triky se svým pravým uchem. Jde o následek operace z jeho mládí, která měla opravit poškozený bubínek, v důsledku komplikací však Colbert přišel jak o sluch v pravém uchu, tak i velkou část ucha samotného. Handicap mu znemožnil studium oceánského života, na které se původně chtěl zaměřit.

Stephen Colbert zdroj: tisková zpráva

Thom Yorke

Frontman Radiohead se obdobně vyznačuje asymetrickým levým okem, je proto často označován za člověka trpícího tzv. lenivým okem neboli amblyopií. Yorke se však již narodil s uzavřeným levým okem v důsledku absence svalů. Ty k oku nakonec museli doktoři v průběhu Yorkova dětství transplantovat z Yorkovy zadnice.

Thom Yorke zdroj: tisková zpráva

Steven Tyler

Oproti tomu frontman Aerosmith, Steven Tyler, je znám pro svůj prapodivný hadříkový návyk. Tyler si jej odnesl z počátku hudební dráhy, kdy si často propotil a zašpinil triko, nechtěl jej však odhodit, a tak jej uvázal k mikrofonu. Zvyk se postupně prohluboval, až z něho Tyler ukoval své poznávací znamení.

Steven Tyler zdroj: Profimedia

Zatím bez komentáře, buďte první!