7 celebrit, které spolu nečekaným způsobem souvisí
zdroj: tisková zpráva

7 celebrit, které spolu nečekaným způsobem souvisí

24. 8. 2017 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Ve světě slavných platí, že kontakty vás mohou vynést na pomyslný vrchol i vám zlomit vaz. Poznejte 7 celebrit, kterým jejich překvapivé konexe pomohly ke slávě.

7) Olivia Newton-John a Max Born

Někdejší hvězda Pomády a dalších muzikálů přelomu 70. a 80. let se nepyšnila zrovna pověstí intelektuálky. V kontrastu k tomu její dědeček Max Born v roce 1954 získal Nobelovu cenu za fyziku!

6) John Wayne a Wyatt Earp

Dnes už jméno Johna Wayna možná nedává takový zvuk jako kdysi, od 30. do 70. let však tento matador klasického Hollywoodu platil za prvního skutečného akčního hrdinu ve světě filmu. Wayne k tomu měl dobrý odrazový můstek - ještě jako náctiletý teenager se v Hollywoodu seznámil se starým skutečným pistolníkem Wyattem Earpem, jedním z účastníků přestřelky v O.K. Corral!

5) Hugh Hefner a George W. Bush

Co může spojovat šéfa erotického impéria a konzervativního amerického prezidenta? Rodinný svazek - oba dva jsou bratranci, ač jen přes několikáté koleno. Jejich společní předci sahají až k prvním puritánským osadníkům Ameriky.

4) Ozzy Osbourne vs. Jesse James

Naopak překvapivého předchůdce má slavný zpěvák (a v poslední dekádě spíše i hvězda reality show) Ozzy Osbourne. Když si totiž nechal udělat analýzu svého DNA, objevila se vzdálená příbuznost s pistolníkem Jesse Jamesem. Na druhou stranu, Ozzy rovněž odhalil stopy DNA neandrtálců, což zní už trochu pravděpodobněji.

3) Tom Hanks a Abraham Lincoln

Herec populární zejména v 90. letech spolu s prezidentem, který se do dějin vepsal zrušením otroctví v Americe, sdílejí společného předka v Abrahamově mámě Nancy Hanks Lincolnové.

2) Prince Charles a Ralph Fiennes

Ve vzájemně propletené Anglii se není čemu divit, že někteří z místních monarchů budou mít společné příbuzné s místními komedianty. Platí to i v případě Ralpha Fiennese, který je osmým bratránkem prince Charlese.

1) Melissa McCarthy a Jenny McCarthy

Jedna je komička často si utahující ze své fortelnější figury. Druhá naopak platí mezi nejznámější playmate časopisu Playboy v historii, také známá jako odpůrkyně očkování. Ačkoliv působí jako protiklady, obě jsou ve skutečnosti sestřenicemi z malého chicagského okruhu.

Zatím bez komentáře, buďte první!