6 trapných rolí, na které by slavní herci raději zapomněli
zdroj: Cinemart

6 trapných rolí, na které by slavní herci raději zapomněli

21. 6. 2018 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dinosauři se vrací! Již dnes 21.6. má premiéru snímek Jurský svět: Zánik říše, v němž se Chris Pratt a Bryce Dallas Howard vracejí na ostrov pravěkých veleještěrů spasit poslední z nich před vybuchující sopkou. Zejména pro Chrise Pratta jde ruku v ruce se Strážci galaxie o dosavadní vrchol jeho herecké dráhy – a cestu nahoru si musel doslova vybojovat. Jak totiž ilustruje počátek jeho kariéry, ne vždy točil Pratt filmy, na něž by měl být hrdý. V tom se však shodne s řadou dalších kolegů.

6) Chris Pratt jako snowboarďák
Dnes je možná znám jako Star Lord, první role Chrise Pratta však patřila prakticky zapomenutému (a nedohledatelnému) novozélandskému akčnímu céčku Extreme Team. Ten pojednával o typickém příběhu jednotky Navy SEAL přinucené začít snowboardovat, a krom toho story obsahovala i jiné extrémní sporty a hackery. Na rok 2003 dobrý.

Chris Pratt jako snowboarďák zdroj: tisková zpráva

5) Orlando Bloom jako oběť
Ačkoliv se zdá, že jeho kariéra je již za zenitem, 10-15 let zpátky byl Orlando Bloom poměrně populární akční hvězda – jako Legolas platil v Pánovi prstenů za zřejmě největšího vrahouna okolo, nemálo kmital i v trilogii Pirátů z Karibiku. Je proto trochu ironické, že jeho první výraznější role ve Vraždách v Midsomeru skončila překvapivě rychle – v hlavní roli s vidlemi.

zdroj: Archiv

4) Chris Hemsworth jako „teenager“
Každý byl kdysi mladý – ale každý své mládí trávil jako tvář australských televizních seriálů. Chris Hemsworth alias Thor z Marvelovek si takto rozjel kariéru v australské soap opeře Home and Away, kde se objevil jako jednadvacetiletý štramák. To by samo o sobě zřejmě příliš nevadilo, klišoidní postava namakaného surfera v jalovém seriálu ovšem mezi vrcholy jeho filmografie zjevně nepatří…

zdroj: Archiv

3) Jeremy Renner jako Duracell
Dnes je to možná jeden z Avengerů a herec z oscarového Smrt čeká všude, Renner si však cestu na vrchol doslova vydobyl. Od maličké roličky punkového zpěváka v Strange Luck, přes roli pacienta v Dr. Housovi, až po nejdivnější reklamy 90. let. Od Duracellu po pivo Bud Light, Renner byl běžným hostem amerických domácností.

zdroj: Archiv

2) Paul Rudd jako minorita čínského filmu
Čínská kinematografie si rozhodně nemůže stěžovat na to, že by neobsazovala západní herce – ať už jde o záporáky, komické postavy nebo prostě obecnou obligatorní postavu cizince, velkoformátové čínské filmy mají často alespoň jednoho bílého herce z podobných důvodů, proč americké filmy mají mezi hlavními hrdiny vždy alespoň jednoho černošského herce. Paul Rudd, tvář Ant-Mana, se takto objevil jako agent FBI ve filmu Gen-Y Cops (2000), kde pomáhal hlavním hrdinům porazit vražedného robota.

zdroj: Archiv

1) Mark Ruffalo a akné
Je těžké uvěřit, že zrovna Mark Ruffalo se již nenarodil ve středních letech, reklama na Clearasil DoubleClear z roku 1989 však skutečně přináší svědectví o jeho mládí. Ruffalo si v ní nečistí obličej tak usilovně, že to vyděsí i kolemjdoucí. Inu, ideální trénink na roli Hulka.

zdroj: Archiv

Zatím bez komentáře, buďte první!