50 odstínů šedi má zřejmě konečně svého hlavního hrdinu! Bude jím sexy Jamie Dornan?
zdroj: tisková zpráva

50 odstínů šedi má zřejmě konečně svého hlavního hrdinu! Bude jím sexy Jamie Dornan?

24. 10. 2013 – 10:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Skvělá zprává pro čtenářky erotického bestselleru se objevila jen chvíli poté, co se z natáčení omluvil původní představitel hlavní mužské role.

Není to sice ještě oficiálně potvrzeno, ale z mnoha zdrojů kolem chystaného natáčení je zřejmé, že hlavní role dominantního byznysmana Christiana Greye připadne právě jednatřicetiletému irskému herci a modelovi Dornanovi. Ten úspěšně prošel kamerovými zkouškami s hlavní ženskou představitelkou role Anastacie Steel, kterou bude hrát třiadvacetiletá Dakota Johnson. Původně konkurz na roli vyhrál Charlie Hunnam, ale ten musel s díky později roli odmítnout, kvůli nabitému programu.

Jamie Dornan zdroj: tisková zpráva

Budou ženské čtenářky s novým hlavním hrdinou spokojenější? Mnoho si jich totiž oddychlo, když Charlie Hunnam své účinkování ve filmu odmítl a dokonce byla sepsána i petice fanoušků knihy, kteří s původním výběrem nesouhlasili. Přes čtyřicet tisíc lidí žádalo přeobsazení role! Mezi další adepty na roli patří například Ryan Gosling, Matt Bomer nebo Robert Pattinson. Ale na to, zda ji nakonec opravdu získá pohledný Ir, si musíme ještě chvíli počkat, každopádně je žhavým kandidátem.

Zatím bez komentáře, buďte první!