5 nejzajímavějších momentů z letošních Golden Globes Awards
zdroj: Profimedia

5 nejzajímavějších momentů z letošních Golden Globes Awards

11. 1. 2016 – 15:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

V hotelu Beverly Hilton v Los Angeles včera proběhlo slavnostní předávání Zlatých glóbů. A o zajímavé okamžiky nebyla nouze. Například?

Moderátor Ricky Gervais se pořádně opřel do Bena Afflecka. V okamžiku, kdy na pódium uváděl Affleckova nejlepšího přítele Matta Damona, mj. prohlásil "Jde také o jedinou osobu, které Ben nebyl nevěrný".

Amy Schumer a Jennifer Lawrence řešily své hollywoodské přezdívky ("ASchu" a "JLaw") a další zajímavá témata. Hvězda Vykolejené například prozradila, jací mužští kolegové ji nejvíc "berou" – Tom Hardy a bratři Hemsworthovi.

zdroj: YouTube.com

Jamie Foxx oznámil, že Zlatý glóbus za nejlepší originální skóre získal Straight Outta Compton. Tento film v dané kategorii ovšem ani nebyl nominován. "Omlouvám se, udělal jsem chybu," vtipkoval. "Je to přímo tady na té kartičce". Pokud vás to už napadlo… ano, jednalo se o úmyslnou narážku na téměř neuvěřitelný přešlap Stevea Harveye, který na letošní Miss Universe omylem vyhlásil špatnou vítězku.

Leonardo DiCaprio se poškleboval Lady Gaga. Ta si to ale nenechala líbit a na oplátku ho vylekala. Když si šla pro cenu, sáhla mu na záda – což jednačtyřicetiletého herce překvapilo natolik, že málem spadl ze židle.

Jonah Hill dorazil na jeviště v převleku za medvěda z filmu REVENANT Zmrtvýchvstání. Během svého projevu kromě jiného poděkoval režisérovi A. G. Iñárritovi za to, že "dal šanci dvouletému medvědovi z pohoří Sierra"... a použil pár sprostých výrazů.

zdroj: YouTube.com

Kompletní výsledky Golden Globes 2016 najdete zde.

Zatím bez komentáře, buďte první!