4 herci, kteří okoření budoucnost marvelovek
zdroj: Falcon

4 herci, kteří okoření budoucnost marvelovek

15. 2. 2018 – 10:30 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Už od tohoto čtvrtka rozšíří filmový svět Marvelu další předpokládaná hitovka, snímek Black Panther o stejnojmenném černošském superhrdinovi. Blíží se třetí díl Avengers jako kulminace desetileté snahy o vybudování komplexního filmového světa – a do Black Panther je tak jenom první snímek z větší baterie budoucích, které by měly opepřit další komiksovou fázi. Součástí toho bude i několikero nových tváří.

4) Laurence Fishburne

Nikdo nemládne, sázka na nové herce, kteří by kdykoliv mohli nahradit Chrise Evanse nebo Roberta Downeyho Jr. je tak přirozená. Jedním z nich bude i Laurence Fishburne proslavený pro Matrix. Jeho nová postava, Bill Foster, se má ukázat v druhém díle Ant Mana.

zdroj: Archiv

3) Forest Whitaker

Oscarového Foresta Whitakera uvidíme vlastně ze všeho nejdříve – jako Zuri se představí již v Black Pantherovi. Prozatím můžeme nad jeho rolí jenom spekulovat – ovšem fakt, že jeho postava nemá mnoho popisu a ze skutečnosti, že jde o prvotřídního herce, lze snad usuzovat na možnost, že Whitaker hraje záporáka. To by naznačovalo i výskyt v jediném filmu. Záporáci ostatně v Marvelovkách obvykle velkou výdrž nemají. Inu, nechme se překvapit!

zdroj: Archiv

2) Brie Larson

Zřejmě největší hvězdou, která je na obzoru, je ovšem Brie Larson. Ta by jako Captain Marvel měla být další velkou hvězdou pro fázi po Kapitánovi Americovi a Iron Manovi. Brie Larson na to rozhodně má rostoucí hvězdnou sílu i talent – herečka již prokázala, že dovede sekat jak dramatické role oceňované soškami, tak i čistě žánrové filmy. Naposledy se například ukázala v dobrém světle ve filmovém King Kongovi. Bude však budoucnost stát opravdu jenom na ní?

zdroj: Archiv

1) Hugh Jackman?

Existuje však ještě jedna velká šance na někoho, koho bychom mohli na plátně v marvelovském filmu vidět. Nedávná akvizice 20th Century Fox totiž otevřela šanci možnosti výskytu X-Menů ve světě filmových Marvelovek. Tedy něčeho, co doposud nebylo možné z právních důvodů. Je pravděpodobné, že Disney sáhne po zcela novém restartu ságy X-Men.

Rovněž ale není nepředstavitelné, aby nějakým způsobem dosavadní ságu X-Men nezakončilo či neprovázalo „po staru“. Hugh Jackman sice jako Wolverine již skončil, herec si však při odchodu nechal jednu šanci na návrat – prý by k němu měl chuť, kdyby stanul v typické marvelovce. Tak uvidíme, co si o tom budou myslet hlavouni v Disney.

zdroj: A-Company

Zatím bez komentáře, buďte první!