4 fanoušci, kteří se nechali předělat k obrazu svých vzorů
zdroj: tisková zpráva

4 fanoušci, kteří se nechali předělat k obrazu svých vzorů

27. 6. 2016 – 16:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Svůj vzor mezi slavnými herci, zpěváky, sportovci či vědci má snad každý z nás. Kdy však přechází zdravá inspirace hranu nezdravé obsese? Čtvero fanoušků, kteří se nechali neoperovat k obrazu svých vzorů, na to jasně – a děsivě – odpovídá svým zjevem.

Jordan Park = Kim Kardashian

Že máte vyhlídnutou celebritu, jíž se chcete podobat, ještě nutně neznamená, že má tato stejné pohlaví jak vy. Čistě na změně pohlaví by nebyl nic tak šokantního – kdyby si jistý Angličan Jordan Park nevybral, že chce vypadat jako Kim Kardashian.

Muž utratil na komickém zvětšení rtů, tetování obočí po vzoru Kim a injekcích do celé tváře více než 150 tisíc dolarů. Na druhou stranu, Jordan se zdá být z pozornosti, jaké se mu dostává, poměrně nadšený. Vše tak kazí snad jen konstantní únik silikonu ze rtů.

Jordan Park = Kim Kardashian Jordan Park = Kim Kardashian | zdroj: tisková zpráva

Jennifer Lopez = Jennifer Lopez

Někteří fanoušci jsou ke snaze vypadat jako ikona snad předurčeni. Příkladem za ně může být Angličanka Jennifer Lopez, která sdílí jméno se americkou zpěvačkou a herečkou. Je však jedna věc na tuto skutečnost vtipně poukázat na párty... a zcela jiná věc podstoupit kvůli tomu plastikou operaci zadku. Právě ve snaze přibižít se pozadí J-Lo totiž anglická Jennifer spolu se svou sestrou Karen vyrazily v patnácti letech pod kudlu.

Krom implantátů podstoupily rovněž liposukci, úpravu poprsí a rhinoplastiku. Pokud se ptáte, jak je podobně drastická úprava v Anglii legální, odpovědí je, že není. Lopezovic sestry kvůli ní musely cestovat do Kolumbie. Teprve s odstupem let obě došly k tomu, že úprava do podoby J-Lo byla "kletbou", která na ně vrhla přílišnou pozornost médií.

Jennifer Lopez = Jennifer Lopez Jennifer Lopez = Jennifer Lopez | zdroj: tisková zpráva

Toby Sheldon = Justin Bieber

Na počátku nebyl Toby Sheldon, vlastním jménem Tobias Strebel, skladatel z Kalifornie, zřejmě ani tak zakoukán do vzhledu popové hvězdy, jako spíše ideje mládí. Sheldon byl posedlý udržením si chlapeckého vzhledu tak moc, že lze mluvit o fobii. Již od prvních náznaků odrůstání vlasů v roce 2004 podstoupil Sheldon transplantaci vlasů, stejně jako později v roce 2006, 2007, 2008, 2010 a 2011. Podstoupil rovněž liposukci, vycpávání tváře a úpravy rtů.

Nakonec se Sheldon přimkl k Justinu Bieberovi jako ideálu věčného mládí, a vynaložil na 100 tisíc dolarů, aby se mu přiblížil. Plánoval rovněž drastické úpravy své čelisti, než mu doktoři překazili plány varováním před rizikem, že by se zákrokem přiblížil spíše Neandrtálci. Loni v srpnu byl nakonec Sheldon nahlášen mezi pohřešované osoby, a několik dnů na policie San Fernanda oznámila, že našla Sheldonovo mrtvé tělo v motelovém pokoji. Příčina úmrtí nebyla upřesněna.

Toby Sheldon = Justin Bieber Toby Sheldon = Justin Bieber | zdroj: tisková zpráva

Penny Brown = Jessica Rabbit

Zřejmě nejabsurdnější změnu vzhledu podstoupila Australanka Penny Brown. Namísto lidské předlohy se totiž zamilovala do vzhledu animované postavy Jessicy Rabbit z filmu Falešná hra s králíkem Rogerem z roku 1988. Jessicu si z něj nelze nepamatovat – její ultrabujné poprsí a vzhled femme fatale křížené s pornoherečkou křičí "HYPERBOLA!" všemi možnými způsoby. To však Penny Brown ani za mák nevadilo.

Aby se stala Jessicou, tedy postavičkou, jíž ji údajně fascinovala už od dětství, musela Penny zvětšit již tak bujná ňadra na velikost O pomocí celé baterie operací. Vedle změny popsí a boků od ní vzhled na způsob animované postavičky vyžaduje i nosit korzet po 23 hodin denně. Ironií osudu přitom Penny Brown není žádnou herečkou - je vdaná za příslušníka amerického letectva, s nímž žije na základně v Okinawě. 

Penny Brown = Jessica Rabbit zdroj: tisková zpráva

Zatím bez komentáře, buďte první!