3 nejčastější plastické operace: Které z celebrit se nechaly upravit?
zdroj: Valeria Boltneva/Pexel

3 nejčastější plastické operace: Které z celebrit se nechaly upravit?

24. 7. 2020 – 15:10 | Magazín | Inzerce | Diskuze:

Jistě i vy máte na svém těle alespoň jedno místo, které byste si přáli vylepšit. Počet zkrášlujících zákroků rok od roku narůstá a v první linii jim podléhají hlavně celebrity. Jaké jsou nejčastější zákroky plastických chirurgů a kdo slavný je podstoupil?  

Čím dál dostupnější krása

Rostoucí počet plastických operací mění i jejich cenu, postupně jsou chirurgická vylepšení čím dál dostupnější. Nová prsa na renomovaných klinikách pořídíte už za cca 50–60 000 Kč, modelace nosu pak vyjde zhruba od 20 000 Kč. Pokud toužíte po nějakém zkrášlujícím zákroku i vy, raději se předem připravte na investici a peníze si odkládejte dlouhodobě. Pokud však našetřit nestíháte, může vám pomoci nebankovní půjčka.

Nejběžnější plastické operace

Zvětšení prsou
Více než 80 % klientů plastických klinik jsou ženy. A ty chtějí nejčastěji pomoci s úpravou ňader. Nepředstavujte si ale kulaté balony olbřímích velikostí – dnes jsou trendem spíše přirozeně vypadající prsa kapkovitého tvaru nebo jejich vyplnění vlastním odsátým tukem. A kdo nosí upravený dekolt mezi celebritami? Třeba Scarlett Johansson, Catherine Zeta-Jones, Vlaďka Erbová, Dara Rolins či Hana Mašlíková.

Liposukce
Zhubnout bez námahy je snem mnoha „objemnějších“ žen a mužů. Odsátí tuku z břicha, stehen a boků snadno vymodeluje postavu, není ale všelékem na obezitu. Po operaci se musí nosit stahující prádlo a dodržovat klidový režim. Odsátý tuk se může navíc použít na vyplnění prsou. Postavu si nechaly vytvarovat např. královna plastik Cher, Simona Krainová, Gabriela Partyšová, Michal David si nechal odsát tuk z podbradku a Ilona Csáková si nechala vymodelovat svou postavu ultrazvukovou liposukcí.

Operace nosu
Málokterý orgán umí nadělat tolik mindráků jako právě nos. Mnozí si stěžují na jeho velikost, tvar, zahnutí a mnoho dalších proporcí. Nos se dá upravit snáze v měkké koncové části, při zásahu i do kosti bývá zákrok náročnější a dražší. A kdo svěřil svůj nosík do péče lékařů, aby byl hezčí? Byla to Britney Spears, Megan Fox, Leona Machálková, Monika Absolonová, Ivana Gottová či Bára Basiková.

U mužů vedou víčka
Nejčastěji si celebrity nechávají upravit dekolt, postavu a nos, v žebříčku pak dále nechybí i operace očních víček (tento zákrok je oblíbený zejména u mužů) a abdominoplastika břicha (odstranění kůže). A co si myslíte o plastických operacích vy? Báli byste se zákrok podstoupit? Už jste o něm přemýšleli? Napište nám do komentářů.

Zatím bez komentáře, buďte první!